Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből valami? (meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, szinte a legjobb haverom. Meleg vagyok, és tetszik nekem.

Én apró gesztusokkal közeledek felé, és mintha viszonozná. Például egyszer télen voltunk kint iszogatni, leültem Én, Ő, meg még egy lánybarátunk a közeli padra. Rohadt hideg volt, mondom fázok. Erre Ő elkezdett felém jönni, a végén szó szerint összebújva ültünk a padon.

Egy hasonló történt még, amikor az iskola énekkara próbálni ment a templomba, mindenkinek mennie kellett. Ott is rohadt hideg volt, ott pedig egymásnak dőltünk.

Amikor mellettem ül, mindig egyre közelebb viszem a lábam, őt pedig nem zavarja. Sőt volt, hogy viszonozta.

Meg sokszor van olyan, hogy a nyakamba csimpaszkodik, ha kérdezek tőle egy személyesebbet kétértelműen válaszol... Szeretném elmondani neki, hogy szeretem. De ha Ő nem érez ugyan így, akkor lőttek a barátságunknak. Az életemben Ő az első, akit tényleg szeretek. (És nem csak szeretettel...) Most lesz a szülinapja a hétvégén, gondoltam amikor berúgunk, elmondom neki, hogy hányadán állok vele. Talán akkor elmondaná amit józanul nem.

Mi a véleményetek erről az egészről?

2013. jan. 24. 22:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Pont attól félek, hogy nagyon is össze fogok. Ezért nem szerettem volna szerelmes lenni. Előbb utóbb bátorságot veszek magamon, aztán elmondom neki. Szerintem elég jó a kapcsolatunk ahhoz, hogy megeméssze. Még ha nem is viszonozza az érzéseimet. Ez viszont lehet hülyén fog hangzani, de mit tegyek ha esetleg Ő is így érez? Úgy értem mit mondjak neki? :D
2013. jan. 27. 23:20
 12/24 anonim ***** válasza:
ha ő is így érez szerintem tedd azt amit szeretnél:) megcsókolod/megöleled
2013. jan. 28. 14:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Amit szeretnék azt az utca emberének nem szabad látnia. :D Viccet félretéve így fogok tenni. Vagy nem... ^^'
2013. jan. 28. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:

akkor berángatod valahova:D

majd írd le h mi lett:))

20/L

2013. jan. 28. 18:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen. :) (Mármint szívesen írok, és szívesen rángatom majd be valahova.) Bár Ő is egy hozzám hasonlóan szexuálisan túlfűtött egyed. ^^
2013. jan. 28. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem elősször csak azt mond el hogy meleg vagy azt ne hogy tetszik neked. A reakcióiból sok mindent leszűrhetsz.

Majd írd meg hogy ment :))

Hány évesek vagytok?

2013. jan. 31. 10:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Oké. Mind a ketten 14.
2013. jan. 31. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Aranyosak vagytok! De csak óvatosan és őszintén. Nagyon szurkolok Nektek!!!
2013. jan. 31. 14:06
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom óvatosan. Majd meglátom mi sül ki belőle. :) És igazán örülök, hogy ennyien támogattok. Tényleg jól esik. :3
2013. febr. 1. 12:54
 20/24 anonim válasza:

De aranyosak lehettek :DD

Bár szerintem, még ha hasonlóan is érez mint te, akkor se "támadd le" azonnal :)

2013. febr. 2. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!