Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? (meleg kérdés)
Van egy osztálytársam, szinte a legjobb haverom. Meleg vagyok, és tetszik nekem.
Én apró gesztusokkal közeledek felé, és mintha viszonozná. Például egyszer télen voltunk kint iszogatni, leültem Én, Ő, meg még egy lánybarátunk a közeli padra. Rohadt hideg volt, mondom fázok. Erre Ő elkezdett felém jönni, a végén szó szerint összebújva ültünk a padon.
Egy hasonló történt még, amikor az iskola énekkara próbálni ment a templomba, mindenkinek mennie kellett. Ott is rohadt hideg volt, ott pedig egymásnak dőltünk.
Amikor mellettem ül, mindig egyre közelebb viszem a lábam, őt pedig nem zavarja. Sőt volt, hogy viszonozta.
Meg sokszor van olyan, hogy a nyakamba csimpaszkodik, ha kérdezek tőle egy személyesebbet kétértelműen válaszol... Szeretném elmondani neki, hogy szeretem. De ha Ő nem érez ugyan így, akkor lőttek a barátságunknak. Az életemben Ő az első, akit tényleg szeretek. (És nem csak szeretettel...) Most lesz a szülinapja a hétvégén, gondoltam amikor berúgunk, elmondom neki, hogy hányadán állok vele. Talán akkor elmondaná amit józanul nem.
Mi a véleményetek erről az egészről?
akkor berángatod valahova:D
majd írd le h mi lett:))
20/L
Szerintem elősször csak azt mond el hogy meleg vagy azt ne hogy tetszik neked. A reakcióiból sok mindent leszűrhetsz.
Majd írd meg hogy ment :))
Hány évesek vagytok?
De aranyosak lehettek :DD
Bár szerintem, még ha hasonlóan is érez mint te, akkor se "támadd le" azonnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!