Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek?
Mi a véleményetek a push-up melltartókról?
Mert azt hallottam,h ez nem tetszik a fiúknak mert " így nem minden az aminek látszik".De én pl. szeretem mert elég kisebbségi komplexusos vagyok és így jobb egy kicsit.:/
L
Persze,hogy tetszik :D
Nincs vele semmi baj.Nagyon jól néz ki.Aztán ha már lekerül akkor tök8.Mert nem a melle miatt vagyok a lánnyal
A világ legnagyobb mézesmadzagja. Manapság minden mellből olyan tökéletest és bombát lehet csinálni a szivacs meg a merevítő segítségével, hogy csak na. Így aztán teljesen hamis képet ad, és bizony el kéne azon gondolkodni, hogy nem okoz-e nagyobb kárt, mint hasznot, mert az igazság kiderülésekor óhatatlanul csalódást szül a fiúban. Én mindenesetre úgy védekezem, hogy mindig fenntartom a kétkedést. Fele annyi jó cici sincs ugyanis, mint amennyit a rafinált melltartók és felsők csinálnak, és egy csomó mellről kiderül, amit kicsomagolnak, hogy sokkal kisebb (ez még kevésbé baj, ha közben formás), lógós, aszimetrikus, csálé, parizer, tejeszacskó stb. Amiről nem tehet a gazdája, de a fiúnak biztos szarul esik, mert a legtöbb tacskó nem arra számít, hanem arra, amit lát ruhában.
F38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!