Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mikor voltatok először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sophiea kérdése:

Ti mikor voltatok először szerelmesek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami már komolyabb volt. Nem csak lányok válaszát várom. Mikor volt először tartósabb kapcsolatotok?

2013. jan. 24. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13 évesen.. ami nagyon komolyan el is fajult. magyarul mondva el fajtalankodtak velem..
2013. jan. 26. 22:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló nagyon sajnálom ami veled történt...Remélem már túlléptél rajta.
2013. jan. 27. 08:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Először 14 évesen voltam eszeveszetten szerelmes... aztán utána végig 18 éves koromig... Egy kis szünettel majd' 20 évesen újra, azóta pedig semmi. Kapcsolat egyikből sem lett, mindig a viszonzatlan szerelmet fogom ki... Sokan csodálkoznak, hogy hogy nem talál valaki 20 éves koráig olyan embert, akivel kölcsönösen szeretik egymást, én viszont éppen azon csodálkozom, hogy megy sokaknak olyan 'könnyen', mikor én mindig csak egyoldalú szerelmeket fogok ki... :( de vigasztal a tudat, hogy nem csak én vagyok így ezzel. 21L
2013. jan. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!