Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék olyan mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék olyan mint a többiek?

Figyelt kérdés

Nem tudok bulizni, nem tudok ellazulni.... teljesen egyedül érzem magam.

Az a baj, hogy gátlásos vagyok, de még az alkohol se sokat segit...

Az a legrosszabb, hogy a barátnőm, akit 1 éve ismerek már inkább másokkal megy bulizni, engem nem hiv, titkolja néha előlem, hogy elment. Jó nem helyeslem, ha pl. vizsga elötti napokon volt ez, de nem ez a baj, hanem h engem kihagy és nem mondja miért...talán mert nem tudok bulizni...

Talán amiatt is hogy nem vagyok az a vékony tipus, de nálam sokkal kövérebbekre is tapadnak, amúgy nem vagyok csúnya...

Igen, amiatt se megyek már szivesen bulizni, hogy a barátnőim elmennek pasival táncolni én meg ott maradok mint a hülye....

pedig én szeretnék élni.. úgy igazán... kiélni magam...most olyan nyomorultul érzem magam....

pedig már 20 éves leszek.... és csődtömegnek érzem magam...

Mit tegyek??

2009. aug. 31. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Társkereső oldalon néz magadnak valakit...
2009. aug. 31. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ha máshogy nem megy, menj el egy pszichiáterhez.
2009. aug. 31. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ne akarj más lenni, te te vagy, minek majmolni a többit?!
2009. aug. 31. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az első két válaszolóra.

Francokat nem tudsz te jól bulizni. Csak akkor még nem voltál jó buliban.

Vegyél fél liter rumot, öntsd fel másfél liter kólával, és igyátok meg ketten a barátnőddel vagy valaki mással. Minden menni fog, és nagyon fog ám tetszeni :)

Ugyanígy gondolkodtam fél éve mint te, de egy nap nem érdekelt semmi probléma, hogy mi lesz hogy lesz, csak gondoltam lemegyek, azóta péntek-szombat mindig megyek. Most is a pénteket várom :)

Megtetszik ez még neked, aztán utána már attól leszel ideges, ha nem tudsz elmenni.

16/F

2009. aug. 31. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez már nem az első, hogy női problémákba férfiként óbégatok bele, de régebben én is nagyon gátlásos voltam. Én sem vagyok vékony, viszont kegyetlen izmos, úgyhogy a lányok ezt megbocsájtják. 2 választható út áll előtted. Az első amit én is bejártam. Szép fokozatosan rá kell ébresztened magad, hogy nem az számít, hogy mit gondolnak mások rólad, hanem hogy te mit gondolsz magadról. Ezt hiába mondja neked pszihiáter, barátok vagy idegenek, lószerszámot nem ér, amíg te magad nem gondolod így. Ha ez megvan kezdj el bátorságot gyűjteni. Egyetemista vagy, ugyebár. Beszélgess először olyan emberekkel, mondjuk csoporttársaiddal, akiket látásból ismersz, ők is téged, de nem, vagy nem sokat beszélgettetek eddig. Ezt ismételd egészen addig amíg egy bulin meg nem mersz szólítani egy idegent, lehet akár lány is, a lényeg hogy idegen legyen, utána ugyanezt fiúkkal. Közben a cselekedeteiden is kezdj el változtatni. Légy bátrabb ne nézd, ahogy becsukódik a liftajtó előtted, feszítsd szét, és szállj be. Ha beszólnak szólj vissza, és ne oldalogj el pironkodva. Állj ki magadért. Sétálj sokat, olyan helyeken ahol még nem sétáltál. Ezzel csak egy baj van, könnyedén azon kaphatod magad amin én is; csak azt nem fogod tudni hogy hol hagytad önmagad. De egy idő után ezt is elfelejed. A másik verzió, amit tiszta szívből tudok ajánlani. Maradj önmagad! Ne akarj más ember lenni mint amilyennek születtél, és tegyél rá, mit gondolnak mások. Rgy idő után be fog lépni az életedbe az a férfi aki pontosan erre vágyik, és nem hétköznapi álruhákra. Én magam is a nagy pofám ellenére, egy kedves visszahúzódó szende pici lánnyal járok együtt mostmár jóideje, a nagyszájú "belevaló" lányokkal sosem találtam meg magam. Ez az én tanácsom.
2009. szept. 1. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!