Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a szeretett ember tudtára hogy szeretem?
Miért olyan nehéz nyíltan odaállítani valaki elé akit szeretünk és bevallani, hogy szeretjük?
Minek ez a nagy hűhó?
Én is hosszan szoktam tartani a szemkontaktust, de a csodába is nem mindig megy. Szokott menni akár 8 mp-ig is néha ha úgy alakul. NÉha viszont nem birom sokáig.
Miért nem lehet lépni egy férfinak? ajjjjmááááááááááááá
Ne mondd neki, hogy szereted, azt se elmenne-e veled randira. Egyszerűen csak mondd neki, hogy tudom is én! mondjuk szombaton este 7 körül mennél moziba, nincs-e kedve veled menni / vagy pizzázni, sütizni. Mondd arra gondoltál, jó társaság lenne. Pozitívan és lazán állj hozzá.
Amúgy ha mp-ig szemez (még ha le is süti néha a szemét, de sokszor veszi fel a szemkontaktust) nagy %-ban van esélyed, hogy igen-t mondd.
Próbáld meg!
És, ha tudnám ki az, akkor az mit változtatna szerinted a véleményemen?
Ha valaki érez valaki iránt valamit, akkor azt előbb-utóbb ki kell nyögni. Néma gyereknek anyja sem érti szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!