Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Állandóan mindenféle baromságot beszélek be magamnak a barátnőmmel kapcsolatban (főleg, hogy most egy iskolába kerülünk), hogy meg fog csalni meg ilyeneket. Bár igyekszem ezt visszafogni és nem kimutatni neki, mert tudom ,hogy semmi valóságalapja nincs,de félek, hogy erre rámegy a kapcsolatunk:S Mit tegyek?
2009. aug. 31. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
bizz meg benne
2009. aug. 31. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
jó tudom ,hogy ezt kéne őis mondta már vagy ezerszer, de arra lennék kiváncs, hogy hogy győzhetém le ezt az érzést.. mármint amit a kérdésben írtam.
2009. aug. 31. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Tedd félre a féltékenységedet. És ahogy előttem írták bízz meg benne. Ha nincs gond a kapcsolattal miért csalna meg?

Én rettenetesen féltékeny típus vagyok, de arra gondolok engem szeret nem kell neki más, így nem fog megcsalni. Főleg ha nem is ad rá okot akkor minek stresszeled magad? De ha féltékenykedni fogsz akkor egy idő után búcsút inthetsz a kapcsolatnak, mert rá fog menni.

2009. szept. 1. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!