Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszas elején járó csinos lány mire számítson?
Figyelt kérdés
Konkrét helyen, egy discóban, azok a fiúk akik odamennek hozzá, csak meg akarják fekteteni, vagy van aki tényleg meg akarja ismerni. Mire számítsak?2013. jan. 23. 16:08
11/18 anonim válasza:
13 éves vagyok a nővérem 14 és a szüleink diszkóban jöttek össze és tavaly ünnepelték a boldog 15. házassági évfordulójukat és azóta is szerelmetes házasságban élnek,mi meg egy szeretet teljes családban.
12/18 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem megy külön. Ahhoz, hogy le akarjalak fektetni, meg is kell ismernelek. Ha valami nem tetszik benned, a gesztusaid vagy a tulajdonságod, akkor nem fog menni. Legalábbis nálam nem :)
13/18 anonim válasza:
Szórakozóhelyen is lehet ismerkedni. Ha a pasi nem csak itat, hanem beszélget is veled, ha nem rögtön hozzátok akar menni ill. magához vinni, hanem elhív rendes randira, akkor lehet, hogy nemcsak "azt" akarja. De ha te is úgy öltözöl, mint sok csaj, hogy a p.csaszoknyája olyan rövid, hogy a méhéig be lehet látni, ha leül, akkor ne csodálkozz.
14/18 anonim válasza:
Itt is lehet ismerkedni.:) Részegekkel teljesen felesleges, mert csak dugni akarnak, hogy másnap legyen egy jó emlékük és lehessen mivel dicsekedni a haverok előtt.
15/18 A kérdező kommentje:
Itt? Nem hiszem, akikkel itt beszéltem már, vagy messze laktak, vagy nem vonzódtam hozzájuk, vagy volt olyan aki közel lakik, helyesnek találom, de mivel ritkán gépezik, alig beszéltem vele.
2013. jan. 23. 17:16
17/18 anonim válasza:
diszkóban nagyobb esély van rá hogy töcskölni akarnak :D
18/18 A kérdező kommentje:
Budapesten élek.
2013. jan. 23. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!