Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kozeledjek fele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozeledjek fele? Felenk srac, felek hogy megijesztem.

Figyelt kérdés
...es en is felenk vagyok. nagyon konnyen zavarba lehet hozni, olyankor pedig hadarok/dadogok, rosszabb esetben elmegy a hangom es rakvoros leszek. meg egyszer sem beszeltunk, az osztalytermebol csak ugy nem jon ki, csak ha megy a valamelyik tanarhoz vagy bufebe vagy hasonlo. Es akkor azert eleg fura lenne leszolitani, es nem is tudnek mit mondani neki. Valoszinuleg el is ijeszenem. Tipikus jofiu: nem volt meg baratnoje, es igy az elso benyomasom az volt hogy nehezen nyilik meg. Viszont en sem vagyok nyomulos...Mit tehetnek?
2013. jan. 22. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha elpirulsz az nem baj, mert az nagyon aranyos! :$ :D

Fogd fel az egészet úgy, mintha csak barátkoznál. Ismerd meg, aztán idővel elválik, hogy barátok lesztek, összejöttök, vagy nem lesz belőle semmi, vagy valami más... :)

2013. jan. 23. 00:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ilyen a világon nincs hogy vkinek bejöjjön egy ilyen :D

de ha máshogy nem megy ott a facebook... xd

2013. jan. 23. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!