Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha egy lány úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha egy lány úgy pillant az emberre, mintha pl. Istent látta volna meg? Ez a kérdés ősszetett, légyszives olvasd el a leírást is! Köszönöm.

Figyelt kérdés

Ültem a buszon, felszállt egy csaj, olyan 14 lehetett, s mikor meglátott, mintha egy másik világba lépett volna át, olyan arckifejezése volt, aztán nem nézett vissza többé. Amikor meg én szálltam fel, az ott lévő nőstények szépen szemügyre vettek.

Valamint többször is megesett, hogy ilyen 13, 14 éves, hülye kiscsajok nyomultak faszbukon, de nem tetszettek. Én 19 éves vagyok és nincs csajom. Miért nem tudnak mondjuk 16-17-18 évesek írkálni, de olyanok akik jól néznek ki és van agyuk is?

Amúgy sokszor előfordul az ilyen. Mással is? Most vagy legendásan jópasi vagyok, vagy elképesztően ocsmány, ugye?

2013. jan. 22. 22:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja ez nyilvánvaló. Viszont nekem komolyan nincsenek nagy elvárásaim a külsőt illetően. Egy ápolt, stílusos, magabiztos, intelligens, de mégis nőies nőnél nincs jobb szerintem.
2013. jan. 22. 23:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Még egy ok a nagyképűségedre, hogy a buszon nem csak te vagy egyedül szóval lehet, hogy tévedsz és nem téged nézett. Túl nagy az arcod.
2013. jan. 22. 23:12
 13/21 A kérdező kommentje:

#8! Ez csak egy hasonlat volt. Hogy elképzeld azt az arcot.

A buszos csajjal nem dumáltam még, mások irtak faszbukon. (asszem)

2013. jan. 22. 23:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy helyes vagy. :) Miért nem kezdeményezel te annál aki tetszik?

21/N

2013. jan. 22. 23:54
 15/21 anonim válasza:

Nem értelek. Miért várod el, hogy a 16-18 éves lányok "irkáljanak", miért nem kezdeményezel Te? Elvégre Te vagy a férfi. Az igazi nők, az olyanok, akiket állításod szerint keresel, azok nem fognak kezdeményezni.

Javaslom, ne arra várj, hogy mikor esik karodba egy lány, hanem szólítsd le Te azt, aki tetszik.

2013. jan. 23. 01:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok helyes. Amúgy két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor mentem oda idegen lányokhoz, akik tetszettek is. Nem az volt a probléma, hogy elzavartak, vagy kiröhögtek volna, mert úgy láttam, hogy örülnek neki, csak hát kifogytam a szóból és ez ciki volt, azóta inkább hanyagolom ezt a módszert.
2013. jan. 23. 13:53
 17/21 Scotty97 ***** válasza:
Hát, lehet hogy a buszos csaj azért bámult, mert kinnt volt a bré:D
2013. jan. 23. 21:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Aha szerintem is azért, de nem értem pedig mindig úgy járok.
2013. jan. 23. 21:54
 19/21 anonim válasza:

Nyilván való volt(legalábbis nekem), hogy egy hasonlatnak "szántad". Azért vágott olyan fejet, mert nagyon bejöttél neki. Biztos hallottad már,: "Szerelem első látásra." Na most pont ez történt:D.

"Miért nem tudnak mondjuk 16-17-18 évesek írkálni, de olyanok akik jól néznek ki és van agyuk is?"

Egyszer biztos megismersz valakit aki pontosan megfelel az elvárásaidnak, és te is az övéinek. Csak legyél nyitott, és mindig önmagad.14/L

2013. jan. 25. 17:21
 20/21 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem keres? Vagy miért nem akart szemezni?
2013. jan. 25. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!