Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzi magát egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi magát egyre több fiatal srác esélytelennek magát, arra, hogy barátnőt szerezzen?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy csak ezen az oldalon van ennyi ilyen kérdés, esetleg a való életben is.

Mit gondolsz a fiatal magyar férfi társadalomból miért hiányzik az önbecsülés, önbizalom?

2013. jan. 22. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azért van ez igy, mert Justin Bieber az ideál. És ha véletlen férfias testalkatod van és úgy nézel ki mint egy ember akkor te már szar vagy. Kislányos fiúkra buknak.
2013. jan. 22. 21:49
 12/23 laci911 ***** válasza:
75%
Mert a tàrsadalom egy 0 a mert mindenki csak a pénzre megy nincs sem érzés sem becsület semmi sincs....a nő elvàrnak dolgokat amin sok férfi nem tud teljesíteni...és ha tud akkor a nő nem tud semmit sem adni egy dolgon kívül.....a tàrsadalom hal meg mert mindenki depressziós javaslom szed össze magad tedd össze 2 kezed ,hogy nem afrikàba egy lepra telepen születtél.....csinàld azt amit szeretnèl ha jól csinàlod akkor majd a nők jönnek ....én sem értettem ,hogy miért nem jönn egy nő sem nos azért mert rossz helyen probàlkoztam és nem hagytam ki teljesedik azt ami érdekel...
2013. jan. 22. 22:00
 13/23 anonim válasza:

Az előbb rondázott le egy csaj, akinek képet küldtem priviben! -.-

Elegem van, hogy minden csaj megteheti ezt, de mi fiúk meg nem sértegethetünk egy lányt sem, mert el vannak kényeztetve, meg ők a kis királynők, akiket védeni meg ápolgatni kell.

Hát k.rvára nem így van! Mára mindegyik ccsaj beképzelt, kis Istennőnek képzeli magát, aki bármit megtehet büntetlenül. Nekünk fiúkank meg össze kéne fogni és leverni ezet a feminista tini csitr bandát végre!

2013. jan. 23. 00:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Én konkrétan azért, mert eddig minden csaj negatívan állt hozzám, pedig már nem vagyok annyira fiatal. Ezek után mégis mire legyen önbizalmam?
2013. jan. 23. 07:26
 15/23 anonim ***** válasza:
mert puhapötsök és hamar feladják
2013. jan. 23. 12:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Na ezt is tuti egy lány írta. Mi az, hogy puhap*csök vagyunk és feladjuk?? Nem feladjuk, egyszerűen megvan az a határ amikor már inkább hagyjuk a fenébe az egészet, mert nem ér meg annyit a csaj, hogy tiszta csicskát csináljunk magunkból csak azért, hogy egyszer akárcsak hozzánk szóljon. Mert ugye ti nem szóltok ám mindenkihez, csak aki megérdemli. 20f
2013. jan. 23. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
nem lány irta hanem egy 24 éves srác. Kicsit el vagytok tévedve a barátnőszerzést illetően. Nem úgy megy hogy ha behódolsz eléggé akkor méltóztat majd veled lenni. Legyél jó társaság neki és akkor örömmmel lesz a közeledben. Ennyi a titok
2013. jan. 23. 20:14
 18/23 olahgaborharcművesz válasza:

Azért mert a mai lányoknak a nyomorékok jönek be amit egyáltalán nem értek.pl.: legutóljára mikor voltam yokoba (ez egy disco)akkor verekedés volt és a lány védte meg a csávóját ami elég ciki szerintem.NAH szóval ilyenek miatt

aki normálisan néz ki és ténleg normális is annak semmi eséje vegyetek fel szemüveget és kancsalíccsatok be hátha akkor össze jön. :D

2013. jan. 26. 00:12
 19/23 A kérdező kommentje:
A diszkókban gyakran vannak verekedések?
2013. jan. 26. 10:12
 20/23 anonim ***** válasza:

harcművész - máskor meg pont azt mondják hogy a nyomorékok senkinek se kellenek. az meg tényleg rettenet szörnyű ha a lány próbálja védeni a barátját :D

kérdező - attól függ hova mész. A legelitebb helyen is beleszaladhatsz egy fülesbe és a legutolsó késdobálóban is tök jól eldumálgathatsz a helyi vagányokkal. Ha kevés a c.gány ott, és neked nincs nagy arcod, illetve akkor érsz oda mikor még józanok az emberek akkor valszeg nem lesz bajod

2013. jan. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!