Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar tobb mint 1 eve szeretek e fiut, de nem merem elmondani neki?
Hasonló helyzetben voltam én is 15 évesen. Beleestem az egyik legjobb (fiú)barátomba, aki ráadásul még osztálytársam is volt. Szinte mindenki tudodtt róla a környezetemben, csak ő nem. Sokan sokféleképp próbáltak összehozni minket, kipuhatolni nála, hogy bejövök-e neki... A válasz általában nemleges volt, de engem ez sem csüggesztett. Aztán, mikor már fél éve fülig belé voltam esve, bevallottam neki (msn-en... tudom gáz...). Nyertem evvel magamnak 3 hónapnyi kínos csendet és ugye mondanom sem kell, még véletlenül sem jöttünk össze, ugyanakkor én még 1 évig áhítoztam rá. Azóta a csend elmúlt, és ismét ő az egyik legjobb barátom, de ezt a "beléd voltam esve másfél évig' témát nem eröltetjük.
Mindazonáltal, próba szerencse, fital vagy még! :)
szerintem is meg kéne mondanod neki...
ha nyersz: kapsz 1 pasit
ha nem: akkor csak 3 hónap csendet:D
tokre igazatok van de ugy felek...
es az lesz a legrosszabb hogy minden nap mellette fogok ulni a buszonugy hogy halalosan SZERETEM, mikozbeno semitol sem tud...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!