Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok felháborodva? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok felháborodva? 21/L

Figyelt kérdés
Nyáron szakítottunk a barátommal, mert úgy éreztük, hogy elmúlt a szenvedély. Inkább már csak barátok voltunk. De ő időről időre visszakönyörögte magát szexelni. Házibulik után mindig együtt aludtunk. Aztán szilveszterkor rendezett egy házibulit, ahova persze hívott engem is. Aztán a buli közepe felé rájöttem, hogy van ott egy csaj, aki nem csak szimplán vendég, hanem ők egy ideje randizgatnak. De sem neki nem szólt, hogy velem még néha lefekszik, se nekem nem szólt, hogy egyébként mással randizgat. Szóval ez az egész a buli közben bukott ki. Tök megalázva érzem magam, a srác meg azt mondja, hogy nincs jogom kiakadni, mert mi már szakítottunk.
2013. jan. 22. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem meg egy csak szexen alapuló kapcsolatban is elvárható az őszinteség, azaz szubminimum, hogy közölje a másik fél, hogy randizgat valakivel. Én is fel lennék háborodva. (több ilyen típusú kapcsolatom volt, általában jól működnek, de elvárom, hogy "tiszta" legyen az egész)
2013. jan. 22. 12:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 22. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jogos, a szexkapcsolat nem összekeverendő a párkapcsolattal, szakítottatok nem a te tulajdonod az csinál amit akar. Az hogy a másik csajjal szemben gerinctelen dolog amit csinál csak az más kérdés. Én nem tudnék senkivel összejárni szakítás után így nem értem mért jó ez nektek, de különbözőek vagyunk ha neked jó csináld. Viszont a leírásod alapján mégse stimmel valami...
2013. jan. 22. 12:24
 14/19 anonim ***** válasza:

#11: Nekem is volt baráti szexkapcsolatom, ami monogámiával járt természetesen. De itt mintha csak néhány alkalmi szexről szólna a történet és nem szexkapcsolatról.

Egyébként még a másik csajjal szemben sem volt inkorrekt, ha nekik nem volt kapcsolatuk. Pár randi nem jelent kapcsolatot. Randiznak, ismerkednek és a 2-3-4-5-ik randi után eldől, hogy kapcsolatként folytatják -e a dolgot. Addig ismerkedés, nem kapcsolat, ergo a fiú kapcsolaton kívül van, miért ne szexelhetne valakivel, aki szétdobja neki a lábát. Persze úgy korrekt a másik lány felé, hogy ha a viszonyuk átmegy kapcsolatba fejezze ezt be.

2013. jan. 22. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is azt kell mondjam sajnos hogy nincs igazad.....

Vulgáris leszek egy kicsit de azért mert néha megdugott azért nincs jogod felelősségre vonni őt.

Jó tanulópénz volt remélem és többet nem mész bele ilyen kapcsolatba.... :-(

2013. jan. 22. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
nem jogos a részedről, sajnálom
2013. jan. 22. 13:19
 17/19 Thyl ***** válasza:
Nem jogos,nem jártok. És a másik lánnyal is csak egy ideje randzgat(lehet hogy még ők se járnak?), lehet hogy amikor ti utoljára együtt voltatok, akkor még nem alakult ki köztük sok, tehát valószínű őt se csalta meg.
2013. jan. 22. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha most nincs kivel szexeljél akkor írj egy privit....

:-)

2013. jan. 22. 13:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Azóta már járnak a másik csajjal. Akkor még úgy tudom, csak találkozgattak.

Hát igen, igazatok van, de attól még rosszulesik :(

2013. jan. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!