Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok és nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy 19 éves srác. Mit tegyek? (bövebben lenn)

Figyelt kérdés

Egy buliba találkoztunk és utánna elkérte az msnem több mint 3 hónapja beszélgetünk már sokszor rámír és nagyon jól megértjük egymást, beszélgettünk róla hogy majd találkzunk de konkrétumot még nem mondott pl hogy mikor. Se a telszámomat nem kérte el se semmi. Szerintetek hogy hozzam föl neki a témát anélkül hogy nagyon nyomulós lennék? Köszi

15l

2009. aug. 31. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
amikor lépsz le MSN-ről mondd ezt: "...most mennem kell, de szívesen folytatnám ezt a beszélgetést akár személyesen is. Mit szólnál hozzá...? "
2009. aug. 31. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

az nem nyomulás hogyha megkrédezed h na és mikor talizunk? én ekkor meg ekkor ráérek...ha neked jó

ha nem akar veled talizni úgyis aztmondja h nem ér rá...de ne sértődj meg ha azt mondja h majd máskor;)

csak keresd az alkalmat

am énis hasonló cipőbe jártam.

áttjött pár bnőm és nekik van egy ugyan ennyi idős haverjuk és elkezdtem vele az egyik msn jéről beszélgetni a sráccal.utána felvettem az én msn emre.két nap múlva áttjött hozzám.ez volt 3 hete...szinte minden másodiknap talizunk mert hiányzunk egymásnak meg valószinű összejövünk:)

és én nem az h nyomulós voltam csak ki mondtam h mit szeretnék:)

hajrá neked is;)

üdv: egy másik 15 éves csaj =)

2009. aug. 31. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
wow. Köszi^^, ezeket mind befofom majd vetni, és remélem összejön;) Köszi
2009. aug. 31. 13:02
 4/4 anonim válasza:
Manapság sok pasi csak alkalmi kapcsolatot keres. Ténylegesen te tudod, hogy ilyen beállítottságú-e, vagy normál gondolkodású, tehát nyitott egy kapcsolatra. Ha inkább bulizós, nagyvilági életet élő, akkor lehet azért nem hozza fel a talit és a konkrétumokat, mert élvezi a társaságod, viszont egy alkalmi dologgal nem akarna köztetek távolságot teremteni, mert hát köztudott, hogy egy jó viszonynál (akár baráti viszonynál) a szex hatalmas mérföldkővé válik, és nem lesz minden uaz mint volt... Ha csak a szexre megy, azt is kijelenti valamilyen formában, ha szemfüles vagy, akkor ezt le tudod simán csekkolni. Ha viszont teljesen nyitott, vagy annyira kiismerted, hogy nem alkalmi pasi, akkor mondd el neki a véleményed róla, vagy célozgass. Ha ettől is komolyabb a szándéka és csak félelemből nem ír, akkor hamarosan mérlegeli a dolgot és lépni fog feléd. Néha ez sajnos a pasiktól türelemjáték az idővel és az érzésekkel. Ha gyorsba akarod letudni, akkor tedd magad még kirívóbbá a szemében, tedd magad elérhetetlenné, hiszen mindenkinek az kell, akit nem kaphat meg azonnal és könnyen. Utolsó ötletem még, ami eszembe jut, hogy ha ez sem segít, akkor marad a féltékenységi teszt, és ha ugrik rá, akkor kellesz neki, ha viszont nem, akkor nem érdemes vele foglalkozni. :)
2009. szept. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!