Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy 19 éves srác. Mit tegyek? (bövebben lenn)
Egy buliba találkoztunk és utánna elkérte az msnem több mint 3 hónapja beszélgetünk már sokszor rámír és nagyon jól megértjük egymást, beszélgettünk róla hogy majd találkzunk de konkrétumot még nem mondott pl hogy mikor. Se a telszámomat nem kérte el se semmi. Szerintetek hogy hozzam föl neki a témát anélkül hogy nagyon nyomulós lennék? Köszi
15l
az nem nyomulás hogyha megkrédezed h na és mikor talizunk? én ekkor meg ekkor ráérek...ha neked jó
ha nem akar veled talizni úgyis aztmondja h nem ér rá...de ne sértődj meg ha azt mondja h majd máskor;)
csak keresd az alkalmat
am énis hasonló cipőbe jártam.
áttjött pár bnőm és nekik van egy ugyan ennyi idős haverjuk és elkezdtem vele az egyik msn jéről beszélgetni a sráccal.utána felvettem az én msn emre.két nap múlva áttjött hozzám.ez volt 3 hete...szinte minden másodiknap talizunk mert hiányzunk egymásnak meg valószinű összejövünk:)
és én nem az h nyomulós voltam csak ki mondtam h mit szeretnék:)
hajrá neked is;)
üdv: egy másik 15 éves csaj =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!