Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ez a stílus? (kép)
Figyelt kérdés
Nem az a kérdésem, hogy tetszik-e nektek a pasi, hanem hogy ilyen stílusúval összejönnétek-e?
2013. jan. 21. 19:48
21/30 A kérdező kommentje:
18-as! Miből gondolod ezt? Mire érted?
2013. jan. 21. 20:33
22/30 anonim válasza:
18 as vagyok!
B.zisan fog hangzani, de egye-fene leírom!
Jól nézel ki, jóképű vagy, és a tekintet vagány csávóra vall.
Biztos sok csajt mondta is neked.
Kb. ennyi. Miért nem így van?
24/30 anonim válasza:
Tucat stílus. Ugyanúgy, ahogy a f@szbúk is, vérciki.
26/30 anonim válasza:
Na a nyomorék, lányoknál folyamatosan kudarcot valló egyének, hogy leszavaztak mindenkit csípőből, aki azt merte mondani, hogy bejön neki ez a srác. :D És aki fikázta, megkapta a 100%-ot. :DDDD
GYIK én így szeretlek. Ahol a hasznos válasz nem hasznos, ha az nem tetszik a szüzeknek. :D
27/30 anonim válasza:
18as vagyok!
Én nem szoktam senkit sem pontozni, sehogy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!