Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti hogy nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti hogy nem akar semmit tőlem, igaz?

Figyelt kérdés

sziasztok..pénteken volt egy randevúm, a srác még előtte mondta nekem interneten( ott leveleztünk) hogy nagyon tetszem neki, úgy indultunk neki hogy 'összejöhetünk'. Nagyon féltem azt hittem hogy ő jártas a dolgokban de nagyon zavarban volt alig mert rámnézni, látszott hogy próbál érdeklődni pár jó témát bedobni, vicces lenni és aranyos volt, de nem volt több..

Amikor a buszomhoz mentem akkor ott állt velem de nem mondta hogy megvárja, mert még 20 p lett volna a buszig, és mondtam hogy nem szeretném ha addig megfázna és hogy miattam itt ácsorogjon és elköszöntünk, de mondtam hogy jól éreztem magam, és mondta hogy ő is de nem mondta hogy keres v ilyesmi..

tudom hülyesség volt ezt mondani, egyik bnőm azt mondta lehet h azt hitte h lekoptatom, de annyira zavarban is voltam hogy nem tudtam mit beszéljek nem akartam hogy azt higyje hogy kötelességből megvárjon:( na mind1.. nem keresett vmi ürüggyel tegnap ráírtam, és megkérdeztem hogy mit gondol erről mert szeretem ezt hamar megbeszélni, azt mondta hogy jól érezte magát mondtam hogy én is és mondta hogy akkor ennek örül hogy végül is énis jól éreztem magam de ennyi.. felraktam új képeket magamról eddig mindig likeolta, most meg semmi,

nem érdeklődik, sírok egy csomót még nem volt barátom és annyira aranyos volt nagyon megtetszett ő :(

magamat okolom, úgy érzem hogy soha sem lesz senkim, és szánalmas kis unalmas életem van..

nem tudom hogy mit tehetek..

nagyon zavar hogy a chat ablaknál fenn van, és belül marja a lelkem a szomorúság görcsbe van a gyomrom, nincs kedvem tanulni, meg enni a barátnőim sajnálnak ami rosszabb..talán lesz még más lehetőség de nemtom..

azt érzem hogy soha nem lesz barátom..

legszívesebben letörölném, de az gáz lenne.. szerintetek kereshet még? mert hallottam olyat is hogy aki félénk nem keres ráadásul mondta hogy ő lányokkal nem is nagyon találkozik..(+ mosolyogtam persze nehezen tudok idegenek előtt feloldódni, mesélni sztorikat, kedves lenni, érdeklődő, sőt még a felső karomat 'véletlenül' többször hozzáérintettem az övéhez, nem voltam távolság tartó)

17 évesek vagyunk

2013. jan. 21. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Talán félénk,bár már kereshetett volna.

Az hogy sose lesz barátod,hülyeség.Ezért felesleges sírni.

2013. jan. 21. 19:39
 2/6 asdafjnasfjn válasza:
Szerintem, nem tudom :) Nem jöhet minden össze.. lehet meleg :) De ne sírj, amíg sírsz utánna lehet találnál valakit aki tényleg hozzád való. ezek szerint ő nem :)
2013. jan. 21. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem próbálkozz te! írj rá te! én mindig azt mondom hogy az első lépést megteheti a lány. a másodikat is. de ha a harmadik se jár sikerrel akkor többet nem próbálkoznék nála! (gondolok itt arra : 1 lépés: írj rá te beszélgessetek 2 következő alkalommal is kezdeményezd a beszélgetést és kérdezd meg te van e kedve találkozni veled. érted.) csak nyiss felé. ha visszautasító és kifogásokat keres akkor hagyd! szerintem ennyit megtehetsz :) ez nem nyomulás. :) sok sikert!

L/19

2013. jan. 21. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:
áá nem:( már rá írtam és jeleztem hogy jó volt a találkozó, vagyis írtam hogy eddigi randijaim során senkivel sem éreztem olyan jól magam mint vele szerintem egyértelmű..azért 17 évesek vagyunk ne legyen gyáva.. ha ennyire gyáva akkor még egy kapcsolatban sem merne vagy lenne őszinte lenni..
2013. jan. 21. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
meg az tök nyomulós én nem vagyok olyan de azért köszönöm a válaszokat.:)
2013. jan. 21. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Viszont a felfogásodon lehetne változtatni.

Nyomulás tenni azért hogy legyen egy jól működő párkapcsolatod?

2013. jan. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!