Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok& Fiúk! Ti mit gondoltok erről?
Szerintem a lnyok nem becsülik meg/nem kellenek nekik a rendes fiúk, aki nem beszél úgy velük, mint a kutyával, és nem csalja meg őket.Mármint ha a csaj látja. hogy a fiú igenis szereti, akkor visszaél vele, nem becsüli úgy a fiút.Ha a pasi csinál valami "rosszat", akkor a csaj már túlreagálja, holott a lány sem egy szent.
Nekem is volt 1 barátnőm, azt hittem hogy minden rendben volt köztünk, rendes voltam hozzá(nem papucs), de kiderült, hogy egy "jó haverommal" is jött összefele.
Mikor aztán megkérdeztem tőle, hogy miért kellett hülyének nézni, akkor még neki állt feljebb.
Nah lényeg a lényeg:Szerintem ha egy csaj látja, hogy a pasi oda van érte, akkor visszaél vele.
(Bezzeg a csajok is tudják mondani, hogy ez a szemét alak így megcsalt meg úgy kihasznált.. meg csak le akart fektetni..nah mind 1)Ti hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok rről?
Elég nehéz így egfogalmazni ezeket a dolgokat, de hogy jobban értsétek, belinkelek 1 videót, ha van időd, nézd meg!Tökéletes példa!
(habár szerintem itt a fiú már egy kicsit papucs)
Mi a véleményetek a videóról, és az "állításomról"?
Kort, és nemet is!
17/f
Lány vagyok...teljesen igazad van!A mai világban már rengeteg olyan lány van sajnos aki csak kihasználja a férfiakat,na persze vannak kivételek,de a férfiakat sem kell félteni!Mindig lesznek olyan nők és férfiak akik abban lelik élvezetüket hogy lássák hogy a másik hogyan szenved!
17/L
Köszönöm a válaszokat!
Ha van időtök nézzétek meg a videót is, megéri szerintem.
hat lehet hogy vannak ijen csajok...habar en egyet sem ismerek(szerencsere)
az en pasim tok ari es mindent megtesz azert hogy jol erezzem magam vele es ez nekem nagyon bejon
igazan nm ertem azokat a lanyokat akik kihasznaljak a fiukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!