Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A látszat csal? Lépjek vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A látszat csal? Lépjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki idősebb mint én de tetszik! Egyszerűen imádom <3

Annyira nem ismerem csak látásból...

Szerintem tetszem neki persze ez nem bisztii de viszahúzódotnak mutatja magát... Ezért én lépni akartam de most csinált egy olyan dolgot amitől megijedtem.. Lehet nem is visszahúzódott??!! Akkor most lépjek vagy ne?

2013. jan. 21. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan k.rva pontos válaszokat tudunk adni, ha nem mondod meg, mit csinált.
2013. jan. 21. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
hát.... kiírt twiterre egy nagyon brutális dolgot!!
2013. jan. 21. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ha a Twitterre írta, akkor mindenképpen...
2013. jan. 21. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem facebookra? Csodálkozom... :D

Amúgy meg mit írt ki?

2013. jan. 21. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen,a látszat sokszor csal,nem is ismered igazán.Talán csak Veled szemben visszahúzódó,talán van is valakije,nem tudhatod.Egyébként pedig a stílus maga az ember.Ha valami agresszív vagy tahó véleménykinyilvánítást osztott meg,akkor az is utal a valódi jellemére.
2013. jan. 21. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szoktam durva tahó megjegyzéseket tenni, de alapvetően csak a neten vagyok kretén, ha nem basztatnak, tök rendes és jó fej srác vagyok.
2013. jan. 22. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!