Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha valaki "ribanc"? Miért nem fogadják el az emberek, hogy ő így viselkedik és kész?
Arról van szó, hogy van egy lány, akit azt hiszem most már a barátnőmnek nevezhetek, elég sokat voltunk az utóbbi időben együtt. Én nagyon bírom őt, vicces, okos csaj, már bizonyította, hogy ha bajban vagyok, akkor segít, szóval tényleg olyan barátnő féleség.
Nekem van barátom, boldog vagyok vele, nem is kell más, ő viszont úgy van vele, hogy most még nem akar komoly kapcsolatot, élvezi, hogy szabad. Néha mikor együtt megyünk buliba, akkor összejön egy sráccal egy éjszakára, de nem akar többet. Én is tudom, elmondja, hogy kikkel kavar, de engem nem zavar, ő ilyen. Viszont másik barátnőim folyton szólnak, hogy hogy barátkozhatok egy ilyen ribanccal, rám is rossz fényt vet, meg hasonlók.
Ugyanígy, mikor nagyobb lány társaságban vagyok, előhoznak lányokat, akiket igazából nem is ismerünk, csak hallottunk dolgokat és máris szidják. utcán is meglátnak egy lenge öltözetű lányt és az máris ribanc.
Én ezt nem értem, nem bánt senkit azzal, hogy nincs kapcsolatban, hanem alkalmanként (akár idegen) pasikkal lefekszik. Ez az ő döntése, miért kell elítélni emiatt?
20/L
15:32-nek:
"Ha már ennyien írták lehet van benne igazság"--> ennél a felfogásnál nem utálok jobban semmit. Miért nem mész el statisztikusnak? Nézd meg 20 ember válaszát, és az majd tükrözi a sokaság véleményét, mi? agyment
Zsu Zsuzsi
igazad van,csak próbáltam "kiegészíteni", én magam se szeretem az általánosítást.
de én meg azt útálom amikor az emberek pontozgatnak le minden választ, ami nem megfelelő neki vagy nem egyezik az ő véleményével! és még nem is írna választ arra, hogy esetleg miben tévedett az illető! nem értem, hogy egy normálisan megfogalmazott, nem elítélő választ miért kell lepontozni ennyire.
Kérdező!
Barátnőidnek igaza van. Halhass rájuk. Madarat tolláról embert barátjáról!
Ha az utcán a kvának öltözött nőket is lekvázzák, abban is igazuk van. Minek kéne őket nevezniük? Veled van a baj, egy buta, agyatlan 20 éves vagy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!