Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek azokról a csajokról, akik animeket néznek és cosplayeznek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 10:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

mindenkinek van valami hobbija, de nekem tetszenek az ilyen csajok, mivel szerény személyem is nagy anime rajongó

ha tudsz valakit szóljál

18/F

2013. jan. 22. 22:04
 12/31 anonim ***** válasza:

A közös érdeklődési kör miatt pozitívumnak tartom. A cosplayezés elég kreatív hobbi tud lenni, és nem értem csak azért mert valami másoknak nem tetszik miért kell egyből gyerekesnek titulálni. Szerintem a legtöbb hobbi célja az önfeledt szórakozás és kikapcsolódás, én értem ,hogy van aki nem kedveli az ilyesmiket, de azt sose értettem ,hogy van aki egyenesen útája. Pedig ez teljesen normális dolog, olyan mintha azokat útálnánk akik fociznak, teniszeznek, szalvétát gyűjtenek stb.

19F

2013. jan. 23. 03:42
 13/31 anonim ***** válasza:
16%
Nem a nem tetszés miatt hanem, mert tényleg gyerekes. Nekem ne mond, hogy tud felnőtt fejjel gondolkodni.
2013. jan. 23. 10:04
 14/31 anonim ***** válasza:

Oké tegyük fel ,hogy 14-16 éves gyerek beszerez pár kellélet eljátszik egy adott karaktert és kész, elfogadom ,ez tényleg gyerekes (de 14-16 évesen valószínűleg nem baj ha az ember gyerekként viselkedik, tekintve ,hogy az). Viszont aki már ezen korosztály felett van, időt energiát és pénzt fektet a hobbijába, gyakorlatilag egyben egy komolyabb ruhatervezést és modellkedést visz véghez.

[link]

Például ezen a cosplayen minden egyes darab kézzel készített, ezek után ugyan még mindíg van jogod mondani ,hogy ez gyerekes és én el is fogadom az álláspontod, de hogy felnőttesebb hobbit sem tudsz mondani utána az is biztos :D

2013. jan. 23. 10:55
 15/31 anonim ***** válasza:
Most vonatkozzaunk el a dedótól, de akkor az amcsi rajfilmek mitől jobbak? Ha valaki azt is megnézegeti felnőtt fejjel azok is dedósak?
2013. jan. 23. 10:56
 16/31 anonim ***** válasza:
11%
Nem dedóst írtam hanem gyerekest és igen az is gyerekes. Aki igazán letesz valamit az asztalra az nem néz mesét és ezt nem kell ragozni. A gyerek mesét néz. Ez így igaz! Az hogy a lelki világát valakinek megsérti az is igazolja, hogy gyerek még. Lásd nem mondtam dedóst, úgy tesztek mintha azt írtam. Bocs gyerekek. Érzékenyek vagytok a mesétekre:) jöhet a leponti, mert gonosz bácsi vagyok....
2013. jan. 23. 23:20
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

"aki igazán letesz valamit az asztalra az nem néz mesét" Mi, mi, mi, öhm, ezt most, őő...hogy gondoltad? Mi vaaaan? Ennek az állításnak mi alapja van?

Ez egy ostobaság, esztelenség, beszűkült látókörűség!

Animétől függetlenül.

2013. jan. 23. 23:29
 18/31 anonim ***** válasza:

"Érzékenyek vagytok a mesétekre:)"

Én nem kimondottan szoktam nézni egyiket se, de talán még mindig jobbak mint a ker. tévék agyzsibbasztó marhaságai.

2013. jan. 23. 23:30
 19/31 anonim ***** válasza:

Az anime sosem kötött le (a DragonBall kivétel :P)

A cosplay meg... Bizonyos nézőpontból én is csinálom. Csak kicsit máshogy :D

Hagyományőrző csatákat vívunk, korabeli felszerelésben, korabeli (valódi, éles) fegyverekkel.Ez vajon ide tartozik? :D

2013. jan. 24. 00:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Kedves 16os, értem az állás pontod, viszont azt vedd figyelembe te mesékről beszélsz a kérdésben pedig animéről van szó, nagy hiba összekeverni a kettőt, mert attól ,hogy valami rajzfim, még nem mese (lásd nyócker). A letesz valamit az asztalra részt nem igazán értem, úgyérted, ahhoz ,hogy a társadalom elfogadott tagjává válljak mindenképpen fel kell hagynom bármilyen hobbi szintű tevékenységgel csak azért mert az gyerekes?
2013. jan. 24. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!