Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál karrier és szerelem közül, melyiket választanád?
10-es pl. itt vagyok erre én :)
F25
Karrier simán. Hüylére keresni magam, életem végéig királyként élni, oda utazni ahova akarok, azt tenni amit akarok ez azért menő dolog. Ez mellett meg százkhurvám lehet, egész háremet tarthatok az ország legszebb, legaranyosabb fizetős cicáiból, és kedvemre haraphatom a seggüket,marokra foghatom a csöcsüket. Kinek kell a szerelem egy nővel? Mikor harmincat is megkaphatok! és ugyanolyan élményként ,kalandként ég az elmémben később ha nosztalgiázni akarok, közben sokkal több élményben, változatosabb életpályában lehet része az embernek egy jól menő karrierrel, mint egy egész hamar unódó ,sivárrá váló párkapcsolatban egy barátnő mellett,aki mellesleg bármikor le is léphet,ha olyan kedve van.
Na elég álszent voltam?!
'karrier'
egyértelműen
sőt, a 'karrier' mellé választanék még egy 'karrier'-t
A szerelem, mert hülye vagyok... :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!