Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ő szép?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ő szép? Bejön nektek? Az alakja jónak számít?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jan. 20. 20:15
1 2 3
 11/21 The Other ***** válasza:
61%

Jónak bizony és az arca is szép.

Viszont nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést. Én is tehetnék fel képet Brad Pittről, hogy "kábé ilyen vagyok, csak kicsit magasabb", aztán kiderül, hogy talán mégsem... (Ő a rondább :P )

25F

2013. jan. 20. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Szép, igen.
2013. jan. 20. 20:41
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Szép de azok a karok, lábak, te jó ég. Mint egy 10 éves kiskölyöknek. Arcra viszont ott van.
2013. jan. 20. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
35%
Hú de keskeny szegény. amúgy arcra szép meg a ruha is. de nagyon vékony.
2013. jan. 20. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Vastagabb, kerekebb combok, nagyobb fenék, bujább test kelle ennél. Ez egy elég szerényke tinilány küllem. Értelne, semmi vadító nincs benne. Ez nekem kevés.
2013. jan. 20. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Szép, csinos!
2013. jan. 20. 21:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves 20:40es azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam hogy bejön-e a srácoknak egy olyan csaj, aki nem k...san hanem elegánsan, csinosan öltözik, nincs ki mindene és nem sminkeli halálra magát meg természetes a hajszíne. Ha kép nélkül, ezzel a szöveggel tettem volna fel a kérdést, az emberek nagy része vmi pattanásos, csúnya arcú szürke kisegeret képzelt volna el és eszerint válaszolt volna. Az alakját meg azért kérdeztem, mert az enyém is hasonló.
2013. jan. 20. 21:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez egy komoly, alkalmi ruházat. Elegáns, csinos, nincs vele gond. De erre nem tértél ki.

A lány alakja se lenne rossz, vékony, az rendben. Van csípője, melle is.

Ha ott olyan vagy, az nem rossz, a karjai viszont tényleg kis piszkafa, fejletlenek, ez kissé kisfiússá teszi. Mai 10-13-14 éves srácok hasonlók. Ha nem lenne ott a melle: azt mondanám, talán lánynak öltözött srác.

Összehasonlítási alapként:

(nem a ruházat a lényeg, csak neki a vékony derék ellenére sincs olyan anorexiás felsőteste!)

[link]

Talán sportolj picit. :)

2013. jan. 20. 21:28
 19/21 The Other ***** válasza:
78%

21:14-nek:

"Az alakját meg azért kérdeztem, mert az enyém is hasonló" és a stílusod is ilyesmi és bla-bla...

Erről beszélek!

Nem azt mondom, hogy ne legyen kép, hanem hogy tegyél fel magadról képet (arcot kitakarva), különben csak légvárakat építesz.

Illusztráció:

Lányok, nők!!! Szerintetek ő helyes? Bejön nektek? Jó a teste?

[link]

Mert én is inget és farmert hordok és HASONLÓ az alkatom...

2013. jan. 20. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Tökéletes! Semmi baj sincs vele!
2013. jan. 21. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!