Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ő szép? Bejön nektek? Az alakja jónak számít?
Jónak bizony és az arca is szép.
Viszont nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést. Én is tehetnék fel képet Brad Pittről, hogy "kábé ilyen vagyok, csak kicsit magasabb", aztán kiderül, hogy talán mégsem... (Ő a rondább :P )
25F
Ez egy komoly, alkalmi ruházat. Elegáns, csinos, nincs vele gond. De erre nem tértél ki.
A lány alakja se lenne rossz, vékony, az rendben. Van csípője, melle is.
Ha ott olyan vagy, az nem rossz, a karjai viszont tényleg kis piszkafa, fejletlenek, ez kissé kisfiússá teszi. Mai 10-13-14 éves srácok hasonlók. Ha nem lenne ott a melle: azt mondanám, talán lánynak öltözött srác.
Összehasonlítási alapként:
(nem a ruházat a lényeg, csak neki a vékony derék ellenére sincs olyan anorexiás felsőteste!)
Talán sportolj picit. :)
21:14-nek:
"Az alakját meg azért kérdeztem, mert az enyém is hasonló" és a stílusod is ilyesmi és bla-bla...
Erről beszélek!
Nem azt mondom, hogy ne legyen kép, hanem hogy tegyél fel magadról képet (arcot kitakarva), különben csak légvárakat építesz.
Illusztráció:
Lányok, nők!!! Szerintetek ő helyes? Bejön nektek? Jó a teste?
Mert én is inget és farmert hordok és HASONLÓ az alkatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!