Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat nagyon zavarja a narancsbőr?
Vékony vagyok,sportolok,szerencsére nem látszik természetes fényben,tehát a strandon vagy napközben,ha rövidnadrágban vagyok,de az esti lámpafénynél látom a tükörben:((
Mozgok,iszom sokat nem tudom még mit tudnék tenni..
Engem nem! Kölcsönös szimpátia esetén baromian nem érdekel a lány narancsbőre!
F.
Én úgy vagyok vele hogy eddig akármennyi kenyeret meg minden cuccot össze ettem annyira narancsbőrös lábam nem volt viszont striák azok sajnos vannak:/
Most már vigyázok vagyis próbálok arra vigyázni hogy ez a minimális narancsbőr is elmúljon ami van,csak nem mindig sikerül:D
Én meg alapból olyan típus féle vagyok hogy bármennyit fogok össze zabálni túlsúlyos soha nem leszek
Tornáztam régebben,de most újra elkezdtem a jó alak érdekében:3
Az enyhe narancsbőr még nem gond de ha csúnya ráncos akkor itt az ideje életmódot váltani, bármilyen nehéz,gondold át jól mit akarsz látni a tükörben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!