Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy "csajozógép" pasival? Meg tudnátok bízni benne?

Figyelt kérdés

Nem rég próbálkozott nálam egy ilyen férfi. Aranyos volt meg minden, de engem nagyon zavart az, hogy egy csajozógép. Imád flörtölni, nem veti meg a kalandokat.

Azt mondta, hűséges típus, és az én kedvemért megváltozna.

De mégsem tudom ezt elhinni neki. Egy ilyen férfiban valahogy nem tudnék megbízni, nem lennék nyugodt, ha vele járnék. Lehet, hogy ideig-óráig hűséges lenne, de én egy hosszútávú, nyugodt, harmonikus kapcsolatra vágyom.

2013. jan. 20. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem, én messze elkerülöm az ilyet. Az emberek pedig sohasem változnak meg senki kedvéért.. ezt jó ha megjegyzed, egy életre. :)
2013. jan. 20. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta, hűséges típus, és az én kedvemért megváltozna."

Aha, max.a mesébe.

Sosem szerettem a sorbanállást-is a te helyedbe be sem állnék. Mély kalapemeléssel, sok sikert kívánva lépnék..

2013. jan. 20. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Volt már ilyen"típusú" barátom.Nem sokáig voltunk együtt.
2013. jan. 20. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

én egyszer beleszerettem egy ilyenbe, csak a Jóisten óvott meg tőle, hogy nem jöttünk össze

nem lett volna nagy jövője, csak az egyik szeretője lettem volna

2013. jan. 20. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van, én is így gondolom. :)
2013. jan. 20. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna! :)
2013. jan. 20. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jan. 20. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a párom (29/f) előttem hetente 2 hetente váltogatta a lányokat, sőt néha láttam is, hogy minden 2. héten mással ment el, (1 szórakozóhelyre jártunk) sokszor elutasítottam mert próbálkozott nálam is, de mikor már jóideje egyedül voltam rábolintottam h miért is ne, noss, 3,7 éve együtt vagyunk.
2013. jan. 20. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as, történhetnek csodák, de kutyából nem lesz szalonna

az én volt"esetem" most egy lánnyal jár jó ideje, talán a kedvéért össze is szedte magát, még az is lehet, hogy majdnem szerelmes bele, bármi megtörténhet, hogy együtt maradnak tovább, de nagyon csodálkoznék...

ő maga mondta, hogy örökölte a nagyapjától ez a nőcsábászatot, az öreg még idős korában is űzte a nőket, bár "szerette a nagymamát"...hát köszi...

2013. jan. 20. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha jó lepedőharcos, akkor igen. Aztán lapát.
2013. jan. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!