Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy azért nem kellek a lányoknak, mert én sajnos nem alfahím jellem vagyok és úgymond együttérzőbb jóindulatú, megértő, érzelmes, érzékeny fiú és emellett visszahúzódó, zárkózott, magamnak való arc vagyok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 12:51
11/16 anonim válasza:
bocs a nagyképű fogalmazásért, de ennyire volt időm :D
12/16 anonim válasza:
igen, de maximum az utolsó három tulajdonságod miatt. De vannak akik pont visszahúzódókat keresnek hogy úgymond tényleg ők legyenek az egyetlenek a másik életében, de ez egy nagyon egymást marcangoló sz*r kapcsolat lesz. Tessék barátkozni.
13/16 anonim válasza:
Sok lány kedveli az ilyen férfiakat, az alfa hímek nem rendelkeznek kellő érzelmi intelligenciával, és csak az olyan nők akarnak tőlük valamit akiknek ez a fajta dominancia kell, illetve más források elérése.
De egy átlagos lánynak teljesen megfelelnél, ezer meg millió ilyen pasi van, és mind talál barátnőt idővel. Én is találtam. El kéne felejteni az önmarcangolás, meg a kifogás keresést, és nem a felszínes csajok után sóvárogni. Mert tapasztalatom szerint sok pasi állítja hogy a rendes lányoknál próbálkozik, közben az állítólagos rendes lányok mind felszínes fajtából voltak. Csomó lány panaszkodik, hogy nem talál rendes pasit. Zárkózottság és a különcség nem különösen mérvadó. Vannak extrém helyzetek, de ne erről van szó.
14/16 anonim válasza:
Már magadról is úgy írsz, hogy érzékeny fiú...a Nőknek FÉRFI kell...
15/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy a Férfiasság hogy mond ellent az érzékenységre és a gyengédségre. Pont hogy az a férfi aki a testi dominanciáját nem fitogtatja, hanem érzékenyen és gyengéden bánik a nővel.
16/16 A kérdező kommentje:
Azért is lettem visszahúzódó és zárkózott mert sok ember bántott, de ezt nem szeretném részletezni, meg nem sajnáltatni akarom ezzel magam, arra nincs szükségem. Másrészt azért vagyok ilyen, mert szerintem ronda vagyok és emiatt kevesebbnek érzem magam.
2013. jan. 20. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!