Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezért állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezért állandóan bántani (lent)?

Figyelt kérdés

sokan beszólogatnak az utcán , vagy a buszon is.. , suliban is elegem van :(

mért olyan nagy bűn ha két lány szereti egymást ?

gondolok itt: ölelgetik egymást, szájra puszi,csók,kéz fogás..

Titeket annyira zavar ez ? hogy bántani kell az ilyenért :( ??

2013. jan. 20. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

11:01

De ha egy pasi meg egy csaj smárol az utca közepén, az nem baj ugye???

2013. jan. 20. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:
ÉN személy szerint azt sem szeretem, ha heterók nyalják falják egymást az utcán, de azt a társadalom elfogadja. A melegeket meg nem. Ez van.
2013. jan. 20. 11:33
 13/16 Emberek ***** válasza:
Én személy nem ítélem el el sem két lányt, sem két fiút. Ha jó úgy nekik, akkor én minek szóljak bele? Kezdve ott, hogy semmi közöm hozzá, hogy mit csinálnak ketten. (a megveréssel kapcsolatban pedig menj rendőrségre sürgősen, ha meg nem voltál!) egyébként ha meg elítélnek emiatt, csak magukat mutatják rossznak. Még annyi, hogy elhiszem, hogy nehéz megállni, hogy pl.: ne csókolózzatok az utcán, de ha nem akarjátok, hogy beszóljanak, akkor muszáj lesz ezt "magatokban" intézni, gondolok itt arra, hogy otthon, vagy valami viszonylag üres helyen.
2013. jan. 20. 11:40
 14/16 A kérdező kommentje:

a megverés pár hónapja történt..

féltem elmenni vele a rendőrségre.

2013. jan. 20. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Heteroktól is gusztustalan a nyilvános nyalakodás, homoszexuálisaktól pláne.

Ha ennyien b*szogatnak titeket, akkor csak csináltok valami olyat, ami felháborító, ez pedig provokáció.

A megverésre nincs mentség, de ha tényleg így nyalakodtok, akkor megérdemlitek a beszólásokat. Gyerekek is járkálnak közterületen, hadd ne kelljen már senkinek ezt bámulnia.

2013. jan. 20. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Èn se szoktam nyilvánosan csókolózni, szerintem az már a magánügy kategória. Akár hetero valaki, akár nem. Az legyen a legnagyobb problémád, hogy beszólnak, hidd el, ha nem ezért, akkor másért csesztetnének, az emberek ilyenek. Ha kövér vagy, azért, ha vékony, azért, ha gazdag, azért, ha szegény, azért, stb. Ezt meg kell szokni. Ez a megverés meg... Csak úgy ültetek a padon és valaki odament megverni? Ez fura lenne. Hogy volt ez pontosan?
2013. jan. 24. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!