Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történhetett? Csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett? Csak nekem nem tiszta ez az egész?

Figyelt kérdés

Szóval pár hónapja megismerkedtem egy fiúval. Rengeteget beszélgettünk, de csak párszor találkoztunk. Először sokáig kellett győzködnie, hogy találkozzak vele, mert féltem, hogy nem fogok neki tetszeni, de végül talán egy hónap után belementem. Már az első randinkon többször is megcsókolt. Amikor találkoztunk mindig nagyon jól elvoltunk egymással. Láthatóan ő is jól érezte magát. Aztán egyszer csak megszakadt köztünk a kommunikáció. Nem beszéltünk többet, egyszerűen elérhetetlen volt. Az utolsó találkozónk után kb. 1 héttel beszéltünk újra. Megbeszéltük, hogy miért tűnt el, tisztáztuk a helyzetet és megbeszéltük, hogy ő is akarja velem ezt az egészet. Újabb találkozót szerveztünk, ami végül nem jött össze. Ő letiltott engem facebook-ról és igen, tudom, hogy hülyeség, de csak ott tudtunk beszélni. Azóta nem tudok róla semmit és egyszerűen nem értem ezt az egészet. Amikor együtt voltunk jó volt minden, és hirtelen ezt csinálta. Szerintetek miért lehetett ez? Mi történhetett?

18/L

2013. jan. 20. 00:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondta, hogy sokat dolgozott és volt egy kis balhéja, amit szerinte nem lett volna jó ötlet elmondani nekem...
2013. jan. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!