Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vámpír vagy Vérfarkas?
Figyelt kérdés
Melyik lennél szívesebben és ha már szey kategoria akkor az erődet felhasználva hogyan támadnád meg azt a lányt,fiút aki kiszemeltél magadnak?
Figyelem! Ennek semmi köze a Twilighthez, szal ha a vámpír és vérfarkas láttán rögtön a filmben szereplőkre gondoltál akkor inkább ne írj! Köszi!
2013. jan. 20. 00:06
12/21 anonim válasza:
A vámpír tud repülni,vonza a csajokat,nem nyalogatja a tökeit,maga a szó hasonlít a vezetéknevemre stb.
13/21 anonim válasza:
Ki kérem magamnak, én nem szoktam nyalogatni a tökeimet!
14/21 anonim válasza:
Vámpir! eggyértelmü ugy gyilkolhatnék, hogy nem keltek feltünést az utcán is nagyon gyorsan csak elfutok vele és nem is látnak szinte szrt se
nem kell kutyává változni.
Nincs átalakulási idö mindig erös vagy és am is a vérfarkas csak egy rohadt erös olyan állat aminek az érzékszervei iszonyat precizek
a vámpirnak mindene sokkal jobb 20X gyorsabb mint vmi csira kutyaember
15/21 anonim válasza:
De ha már film béli hasonlóság kell akkor inkább az Underworld hez hasonló vérfarkas jobban bejön mint a Twilightes
16/21 anonim válasza:
a vámpír nem öregszik,örök életű lény ezért az.
17/21 anonim válasza:
én azért nem lennék vámpír, mert az örökké él, én meg még egy napig se szeretnék:D
18/21 anonim válasza:
Az örök élet nekem sem jön be,de ha már únnám,akkor hátba rúgnám van helsing-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!