Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit gondoltok egy ilyen izmos nőről? Tetszik?
Szerintem hihetetlenül szexi, mit meg nem adnék, hogy ilyen legyek... Erős, egészséges, nőies. De ez még pár év kemény edzés. Csak kíváncsi vagyok, hogy a másik nem mit gondol az ilyen alakról.
Nem igazán értem a válaszolókat. Láttam én már a kondiban és a brutalon is ettől sokkal különbeket. Szerintem ezek jók.
Pár év? Attól függ mit csinálsz? Van személyi edződ?
Az első az nagyon ott van testben! Szép fenék és combok!
A második lánynak kicsit túl erős a tricepsz része, az nekem sok, de azon kívül szép fenék itt is.
A harmadik láynak nekem az összkép nem jön be, de amúgy nincs rossz alakja neki sem..., talán az arca, haja..., nem tudom!
De egy sportos férfi igényli azt, hogy egy nő fogékony legyen a sportra! Szóval hajrá az edzéssel! :)
bocsi hogy csajként idetrollkodok...
de pár ÉV? nekem olyan testem mint az 1. nőnek fél év alatt összejött. napi 2 és fél óra edzéssel, úgy hogy nem tartottam pihenőnapot (tudom azt írják hogy kell meg nem egészséges, de ha egyszer is kihagyom olyan vagyok hogy ellustulok és akkor abbamarad a dolog).
úgy 4 hónap után lenyomtam vagy 1000 felülést és nem fáradtam el.
szóval ha olyan alkatod van ami hamar idomul és könnyen meglátszik rajta a gyúrás, hamar ilyen lehetsz.
nekem szerencsés a genetikám, 3-4 hét után már kezdett látszani.
szerintem gyönyörűek ezek a csajok és érdekes, mikor ilyen voltam akkor is folyton kaptam a bókokat pasiktól hogy szép vagyok ugyanúgy, mikor nem edzettem.
szóval igenis tetszik nekik, azt látom
Edző nem is kell amatőr szinten, ott neked kell ráérezned arra, hogy tudod a legjobban stimulálni az izomzatot, hogy tudsz jól lenyújtani....
Magasabb szinten már kellenek a tanácsok és korrigálások!
Ez neked formás fenék?!
Nesze, ezt egy kérdező küldte be:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Na ez már tökéletes segg. Nem az amit te linkeltél... Az messze van a tökéletestől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!