Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat több is lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat több is lehet?

Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom kb 1 eve.Rendszeresen.autoban csinaltuk es nem.volt kenyelmetlen.Most ramirt hogy egy welness szobat vett ki kettönknek.Vajon miert?Illetve naponta irja hogy hianyzok.neki.es kedvel.Felesege es egy 14 Eves fia van.Vajon.akar többet is..vagy csak gesztus?
2013. jan. 19. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, hogy 14 éves a tag :D
2013. jan. 19. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Csak úgy véli, ha már 1 éve megvagy neki, akkor ne alázzon meg mindig azzal, hogy kocsiban csináljátok.

Ne láss bele többet, mert csalódni fogsz.

2013. jan. 19. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Még 1 év és ily emelkedett hangulat, útána te elkezded a tagot nyomni a válás miatt, a tag meg távolodik,mert eszébe nincs válni, és neki max. igy kellesz, utána mész az Nlc-re sírni.

Ezért érdemes?:D

2013. jan. 19. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy suzuki lett volna tuti nem mentél volna bele. :D
2013. jan. 19. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem akar többet, csak a friss, szűk hús kell neki!

Vagy azt hiszed majd miattad elhagyja a családját?

2013. jan. 19. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Kerültem már én is hasonló "kapcsolatba".Leszámítva az autós részét.De ez valóban csak ennyi,nem szabad tovább gondolni.Tudom,amíg benne vagy másképp látod,de csak addig...

26n

2013. jan. 19. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem.vagyok szerelmes epp.ezert nem.akarom hogy többet akarjon.Nem.szeretnem.hogy valjon.Elso.alkalommal.nem.tudtam mivel.fog jönni.Nem.a.kocsira hajtottam.
2013. jan. 19. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem.vagyok szerelmes epp.ezert nem.akarom hogy többet akarjon.Nem.szeretnem.hogy valjon."

Akkor minek vagy még benne a kis "légyottokban"?

2013. jan. 19. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Benne vagyok mert szeretek.kielégülni.férfi által,de nem.akarom.magam.lekötni,sem minden.nap mas palival lefeküdni.Külsőre bejött es.termeszete is.megfelel,de nem.tudnék vele lennk vegleg
2013. jan. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!