Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Idén ősszel mentem középsuliba és nagyon tetszik egy fiú egy másik osztályból. Pár hónapja volt egy iskolai rendezvény féleség, mellettem ült a padon és bemutatkozott. Utána nem is beszéltünk.. csak kb egy hónap múlva írtam rá facebook-on. Egy hónapon keresztül beszéltünk ott, suliban pedig csak köszöntünk. Egyszer ő írt rám, egyszer én rá. Megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki most valaki, és azt írta hát... igen. de vissza se kérdezett meg semmi. Én meg írtam h megyek és ez egy hete volt. Azóta rám se írt... Szóval számomra egyértelmű, hogy nem tetszek neki, de mindig ott van az a pici remény, hogy talán még van esélyem nála. Szerintetek?2013. jan. 19. 22:27
1/3 anonim válasza:
szívás ilyenkor szembesitened kell magad....mert különben nagyon szar lesz..szval probálkozz nála valahogy faggasd ki hogy lehet e köztetek valami...aztán ha nemet mond mélg akk is jobb lesz neked utána mind hogy kétségek közt örlődj
2/3 anonim válasza:
"Megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki most valaki, és azt írta hát... igen. "
felejtős a srác. Sose legyél pótlék.
3/3 anonim válasza:
Írj ra te!
Beszeljetek varja hogy te mit lepsz!!
Fejsd ki az erdeklodesed fele taliz vele suliba!!
Konkretumokat vagy legalabb eleg eros celzasokat mutass:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!