Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a pasikról akik rövid ujjú vagy tapadós pólóban járnak, és "feszítenek"?
Figyelt kérdés
Nincs 40-45ös karom meg ilyenek, de szerintem jó érzés megmutatni hogy milyen izmaim vannak. Én nem járok(egyenlőre) ilyenekben, de ha szerintetek nem visszataszító akkor majd lehet..
Elsősorban lányok véleményét várom.
17f
2009. aug. 30. 20:34
11/23 A kérdező kommentje:
Én alapvetően nem vagyok egyáltalán nagyképű, nem szoktam eljátszani a nagymenőt. És nem akarom hogy mások leírjanak, ezért is vagyok kíváncsi az emberek véleményére.
2009. aug. 30. 21:40
12/23 anonim válasza:
ha neked tetszik, csinálod nyugodtan.
13/23 anonim válasza:
Hányok az Ed Hardy göncös idiótáktól.
14/23 anonim válasza:
ez a felső még éppen-éppen határ eset
szeretem h ha egy pasi laza ruhákban jár,és sztem nagyon jól néz ki h ha a póló ujjatlan
de semmi féle képpen ne tapadjon, az nagyon gáz
és ne legyen rózsaszín se
21/L
15/23 anonim válasza:
Szerintem gáz, de ez nézőpont kérdése. Járjon mindenki úgy, ahogyan neki kényelmes.
16/23 anonim válasza:
21:06 Ez egy lap Disco cucc vegyed nyugodtan
17/23 anonim válasza:
Nekem inkább azokról lenne véleményem ,akik azért csinálnak valamit,hogy másoknak megfeleljenek. Ha jól érzed benne magad akkor hordjad, ha meg nem ,akkor ne. Most úgy sem fog mindenkinek ugyanaz tetszeni. Csak max ha nagyon feszengsz ,akkor lesz pár embernek rólad rossz véleménye is . Ennyi.
18/23 anonim válasza:
Nekem ez nagyon bejon egy pasin , meg hogyha a nadrgja is olyan rafeszulos , persze ha jo a popoja :P en szivesen nezem ezt
egyik elotem szolo azert veszunk dekoltazst hogy tetszedjunk a ferfiaknak :)
17L
19/23 anonim válasza:
Maga a póló az jó csak a minta nem annyira.Én közel sem ilyet értek a feszülős pólón.Ez korrekt.De ne mi döntsük már el,hogy te mit hordj!Végülis egy pasi miért ne mutathatná meg,hogy milye van, csak ne legyen mellé nagyképű!20/L
20/23 anonim válasza:
A póló jó csak a minta nem, de egy DECA-DURABOLIN felirattal egész pofás lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!