Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon, akinek előnytelen arca van?
Nekem sajnos az a tapasztalatom hogy az ilyen lányok egyedül vannak ,rendkívül zárkózottak én is ismerek 2 ilyent .De!!
-Engem nem zavar,és biztos vagyok benne hogy találkozni fogsz olyannal akinek tetszeni fogsz!Én jártam az 1-ikel 28 éves és szűz ez doppingolt rendesen,én csókoltam meg először :D . Csak az a baj hogy szinte sehova nem tudom elvinni :( Te ne légy ilyen és élvezd ki majd ha érdeklődnek utánad!!
Én ismerek 1 csajt,akivel így külsőre nem tudnám elképzelni h járjak.(nah nem azért mertén annyira jó pasi lennék csak nem tudom ,a külseje nem fog meg)Kicsit kövérkés,nem az a szépség....Viszont az a kedvesség ami árad belőle h mindig mosolyog és mindig kedvesen szól az emberhez(hozzám is :D )nagyon sokat dob rajta.És így már simán elfogadnám,de sajnos már valaki megelőzött.
Tehát amit előttem írtak,az is tud a külsődön javítani,de ha 1 megfelelő belső társul a kevésbé szép testhez,simán vállalható.A férfiak 1 nagy %-ka jobban örülne 1 ilyen típusú csajnak,mint 1 kikent rib*ncnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!