Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak 4-5 naponta bök vissza facebookon?
tudom,hogy gáz,hogy a fb világában élek,de mégis..
nem szoktunk fb-n beszélni ,csak bökdösni egymást.mindennap fenn van,de csak 4-5naponta bök vissza.
azért mert nincs kedve mindig bökdösni,ez nem jelent semmit
több mint egy éve van kapcsolatom,most akadjak ki azért mert hónapok óta nem bökdössük egymást fészen?
ez csak azt jelenti hogy van jobb dolga is,ha akarsz valamit írj rá és ne azt várd hogy megbökjön
nem akarja, h lyukas legyen az oldalad a sok bökdöséstől.
bár így meg a kíváncsiság furdalja az oldalad, hogy miért nem bökdös, szóval így is ugyanaz az eredmény.
Engem is bökdös egy pasi, de én is csak pár naponta bököm vissza. Eleinte még érdekes volt, "háborúzni", azonnal visszabökni egymást, most meg már valahogy nagyon unalmas a dolog. Visszabököm, hogy örüljön, de nem szeretem látni az értesítést, hogy már megint megbökött.
Szerintem is inkább írj rá, annak tuti jobban örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!