Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne olyan lányt találni, aki nem olyan mint a mai lányok, hűséges, és egy örök életre tervezne a párjával?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz az ismerkedés, nagyon megégettem magam egy lánnyal. Hosszú távra terveznék, gyerek, család, közös lakás, ilyesmi. Hol lehet ilyen hölgyet találni manapság?
24/f
2013. jan. 19. 11:53
11/17 A kérdező kommentje:
Hát én nem hazudtam senkinek, meg jól bántam vele végig, és én lettem az "áldozat".
2013. jan. 19. 12:20
12/17 anonim válasza:
Én ilyen lennék,ha találnék végre egy olyan férfit,aki végre külsőre is vonzana. De sajnos én meg olyat nem találok,aki normálisan nézne ki,és még belül is rendben lenne. Azt veszem észre, hogy alapvető hiányosságok merülnek fel már az ismerkedési szakaszban...
13/17 anonim válasza:
Örök életre? Jajjj. Persze, ha már több éve együtt lennénk a párommal és (szinte) minden "tökéletes" lenne, terveznék vele "örök életre" ha ő is benne van....
De, kérdező! Ne várd már el a lánytól, hogy a kapcsolat ismerkedős, hozzászokós részében örök életre tervezzen veled! Szerintem a kapcsolat nem úgy megy, hogy találkozom egy pasival, össze jövünk és én leszögezem hogy hosszú távon vele leszek, hanem ahogy telik az idő kialakul ez bennünk.... mert ő kell...
14/17 A kérdező kommentje:
5 évig voltam együtt egy lánnyal... vele örök életre terveztem volna... gyerek, család ilyesmi...
2013. jan. 19. 12:44
15/17 anonim válasza:
#10 Mert jól nézett ki, és nem találtál nála jóképűbbet, akire lecserélhetnéd.
16/17 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, már csak egy normális férfi kellene akivel lehetne tervezni.
26L
17/17 anonim válasza:
Otthon ül a kislámpa alatt és tanulja valamelyik agymenését. Néha eljár a sarki közértbe, meg a templomba imádkozni. A többi normális lány meg élvezi az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!