Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most a barátnőmmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most a barátnőmmel? 13/L

Figyelt kérdés

Na hol is kezdejem :/

Van egy "barátnőm" aki szerint menő ha van valakinek pasija.És már akart egy pasit magának.Myvipen megismert egy fiút aki hozzá teszem elég messze lakik törllünk.És msn-en beszélgetnek és "járnak".De barátnőm egész nap a gép előtt ül és vele beszélget.És már ugy köszönnnek egymésnak ,hogy:"szia,szívem" szia kicsim meg ilyenek pedig könyörgöm még nem is találkoztak,de már járnak(ha találkoztak vlna is ellenezném,de mind1).És barátnőm is csak egy képen látta,a fiú meg képet látta barátnőmet akkor is kisminkelve meg ilyenek.És nem vagyunk mi olyan barátnők,egy osztályba jártunk,de én elmentem nem is nagyon beszélgettem vele nem a lényeg.És valamelyik nao behívtak engem msn-en közös beszélgetésbe (barátnőm+a lány akiről szó van+én).És elkezdett ott sírni,hogy most mindenki csak azért ír rá,hog ytalálkoztak-e már?Meg,hogy mindenki ellenzi ezt a "kapcsolatot".És nem is írtam,mert nem voltam ott,erre egyszer írt olyat,hogy én mit gondolok?Akkor írtam,hogy lehet,hogy van valami igazség benne,de a te dolgot,én biztos nem csinálnák ilyet 2 hét után egy ismeretlennel.Erre kiadkadt és elkezdte nekünk írni h: "akkor mennyük a pi*ba mertmi vagyunk mi tanácsadók?Akkor szakít vele,aztán éljünk boldogan idióta ki k*rvák vagyunk.Nekem nem kellett több írtam neki:Hogy akkor nyugodj le,szia.Erre is elkezdett írogattni,de nem foglalkoztam vele.Aztán írt pár nap után:hogy haragszok-e.Ja azt elfelejtettem írni,hogy azt hazudta nekünk h szakított vele,közbe nem.És akkor mondtam,neki,hogy így most biztos jobb neki stb..Kibékültem vele,de akkor is..És mikor elhívtuk valahova mindig most: nincs kedvem csak a kifogás aztán mikor rájött nyár végén,hogy mit csinált kérdezte,hogy megyünk-e koktélozni?Mondtam,hogy most nem megyek,hívja el barátnőmet-->én már megbeszéltem ,hogy megyek el és nem akartam lemondani miatta.És most ez normális?Szerintem beteges?Mit csináljuk?Mikor hívjunk nagy nehezeen eljön,de csak szenved és n azért nem is hívom,mert én elvagyok,hülyülünk ő meg szenved.Én tudok valamit csinálni?

2009. aug. 30. 16:34
 1/7 anonim válasza:
100%

Először is: NEM jók ezek az internetes társkeresők, mert ezeken mindenféle pedo emberek vannnak, akik (általában) csak kihasználják az embert. Pl. elkérik az msn-jét ,kérnek róla képet, és felrakják valamilyen gusztustalan oldalra. Szóval ezt nyugodtan megmondhatod a "barátnődnek".

Az viszont nem helyes, hogyha esetleg találkoznának, és te is ott lennél, akkor nem fogadnád el. Mert egyrészt nem a te életed, másrészt még az is kiderülhet hogy a srác tök jófej! Szóval ez nem jó.

Nagyon jól csináltad hogy úgy írtad meg neki hogy nem lelkesedsz a fiúért és a kapcsolatukért. Nem volt egyáltalán sértő!

A lány valószínűleg azért lett ilyen hisztis, mert ugye mindenki azt mondta neki, hogy nem jó ha "járnak" , és ezt ő is tudja! Lehet hogy már elkövetett valami rosszat msn-en, és attól ideges hogy te/ti már megmondtátok neki hogy ez rossz ötlet, és ő volt olyan makacs hogy megcsinálja. Lehet hogy ettől ilyen hisztis.

Elhívni meg még egyelőre nem kell sehova. Ha ő jól érzi magát egésznap otthon a számítógép előtt, és a szülei nem szólnak rá hogy: "kislányom, nem lesz egy kicsit sok a gépezésből?! ", akkor hagyni kell. Ha fontosabb neki egy olyan ember akit 2 hete ismert meg, mint egy olyan akit már évek óta ismer, hát akkor vessen magára!

Remélem tudtam segíteni! :)

2009. aug. 30. 16:56
 2/7 anonim válasza:
100%

Bocs, az előző vagyok.

Ha a bnőd szerint menő hogyha valakinek van pasija, akkor meg végképp nem azért csinálja mert ténylegesen szereti a fiut, hanem azért hogy menő legyen!

Mindenkinek el jön az az idő, amikor megismeri az igazit! Persze ezt nem a neten fogja...(valószinüleg)

2009. aug. 30. 16:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Én igazából nem mondtam,neki,mert nem érdekel ha a baránőm(a legjobb barátnőm csinálna ilyet) akkor az biztos,hogy elmagyaráznám Neki,deő meghallgatna és vagy elfogadja vagy nem,de nem küldene el a p*csába,ha meg folytatná elfogadnám.Utána megírta,hogy Ő nagyon szeretne a barátnőm lenni,de így...

Szóval nem tudom mi a baja.De ugyis rájön,hogy az összes ugymond barátnőjét elveszítette így és nem lesz olyan mint volt.KÖszönöm a választ.

2009. aug. 30. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Basszus már ez olyan gyerekes... bármint az az internetes "járás"
2010. febr. 6. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
nőjetek fel.
2010. febr. 6. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem járhat azzal akivel akar?
2010. febr. 6. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele és kész.Azt mondod,nem is a barátnőd,ergo nem kéne,hogy érdekeljenek téged a magánügyei.Tényleg butaság amit csinál,de ez van..örülj neki,hogy neked több eszed van.
2010. febr. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!