Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire engeditek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire engeditek az érintéseket (ha fiúkkal beszélgettek)?

Figyelt kérdés
Nem kell semmi "rosszra" gondolni, nem tapizást értek alatta. Hanem pl. olyasmit, hogy átölelik a vállatokat, a derekatokat stb. Csak olyanoknak engeditek meg (a fiúk közül), akik közelebb állnak hozzátok, és/vagy tetszenek nektek, vagy olyanoknak is, akikkel lazább a kapcsolatotok (mondjuk csak látásból ismeritek egymást, és párszor futólag beszéltetek)? Ha a srác flörtöl veletek, nem erőszakosan, de picit "nyomul rátok", és nem szimpatikus nektek a fiúk, akkor engeditek azt, hogy megérintsem benneteket? Csak mert szeretném tudni egy lányról, hogy rokonszenves vagyok-e neki, ugyanis megvolt a poénkodás, a pici "flört", meg is ölelgettem kicsit, de nem tudom, hogy bejövök-e neki. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 18. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
ezek jóók :)
2013. jan. 18. 21:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval ebből arra lehet következtetni, hogy tetszem a lánynak? A nagyon nyitott, társaságban sokat forgó lányok is csak azoknak engedik meg ezt, akik bejönnek nekik? Vagy az más kategória?
2013. jan. 18. 21:34
 3/10 Tapasztalatlan ***** válasza:
Ez a lánytól függ amúgy meg,ha tudni akarod,hogy bejössz e neki akkor hívd valahova.
2013. jan. 18. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Én pl. úgy vagyok vele, hogy hozzám ne érjenek, ha lehet. Megölelni meg max közeli barát ölelhet meg. Ha valaki olyan próbálna megölelni, aki nem tetszik, nem is jó barát, leráznám magamról, vagy olyan jeges pillantást kapna, hogy elmenne az életkedve is. :) Szóval az, hogy hagyta, jót jelent szerintem.
2013. jan. 18. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ha a srác flörtöl veletek, nem erőszakosan, de picit "nyomul rátok", és nem szimpatikus nektek a fiúk, akkor engeditek azt, hogy megérintsem benneteket?"

nem.

2013. jan. 18. 21:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most látom csak az elgépeléseket, bocsi.
2013. jan. 18. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Havernak hagyom, ha egyszer kétszer megérinti a vállam, vagy a derekam, vagy megölel, csikiz, viszont olyan pasinak nem, aki taszít, vagy nem szimpatikus, vagy csak látásból ismerem. Flörtölni is csak olyanokkal szoktam, akik ha nem is feltétlen tetszenek, vagy akarok tőlük valamit, de kedvelem őket és szimpatikusak. Szóval szerintem te megnyugodhatsz :)
2013. jan. 18. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Általában nem nagyon, nem igazán szeretem, ha behatolnak a személyes aurámba. Persze, ha bejön a srác, akkor nyilván többet engedek, sőt, van hogy én kezdeményezek ölelést. :D

17/L

2013. jan. 18. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:
És az jelez valamit, hogy a srác meddig tarthatja "rajtatok" a kezét? Ha zavaró a dolog, akkor mennyire tiltakoztok? Ha a srác pár percen belül ha másodszor ér hozzátok, és nem szimpi nektek, akkor azt kinyilvánítjátok?
2013. jan. 18. 22:30
 10/10 anonim válasza:
menny oda a csajhoz aki tetszik és fejd meg biztos bejön neki :D
2013. jan. 19. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!