Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác azt mondja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác azt mondja egy lányra, hogy aranyos, akkor az mit jelent? Mármint általában milyen lányokra mondják ezt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
például Aranka Gold-ra
2013. jan. 18. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ezt a szót. :S

Valószínűleg rossz emlék miatt. Van egy fiú, aki nagyon tetszett nekem, nagyon rendes, jó humorú, figyelmes srác. Úgy éreztem, van nála esélyem. Nagyon jókat beszélgettünk, mindig kedves és figyelmes volt, szóval tökéletes. De nem lépett.. A barátnőim folyton nyaggattak, mondván biztos félénkebb egy kicsit, ezért léptem én. Na, akkor mondta, hogy kedves és aranyos vagyok. Nagyon örültem neki, majd elolvadtam, a gyomromban pillangók voltak, a szívem nagyon hevesen vert. De, utána mondta, hogy részéről ez csak barátság.

Na azóta ezt az aranyos vagy kifejezést fiútól nem szeretem hallani. Nekem kicsit olyan, mintha azt jelenté, hogy jó veled dumálgatni, de nem vagy elég jó csaj.. :S

2013. jan. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!