Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek vele?
A helyzet a következő: Múlt héten vasárnap beszéltük meg, hogy befejezzük az ismerkedést, mert ő még nincs kész egy komoly kapcsolatra... de egyébként is voltak olyan gondok, hogy nem voltunk teljesen egy hullámhosszon, stb.
Erre ma mindennek ellenére, azt mondta, hogy ő szívesen megpróbálná újra velem, még úgy is, hogy a józan ész mást sugall...
Aztán kommentáltam képeit, amiket ma csinált a havas tájról, én csak annyit írtam, hogy "szépek lettek", de ő azt válaszolta rá, hogy átjöhetnék hozzá, talált jó helyeket fényképezéshez... Ezzel is utalgatva...
Nem értem miért csinálja most ezt, ha megbeszéltük, hogy nem erőltetjük a dolgot...
73aska, tudom, viccelődünk, de most tényleg komolyan kérdem :D
Nem akarok hazudni... de valószínűleg csak hétfőn találkozunk személyesen, addig meg ezzel fog nyaggatni lehet...
Az a baj, hogy te "nem akarod megbántani" Nos, ez minden hazugság forrása.
Őszinteség, kedvesem. Ez kellene. Miért olyan nehéz? Amúgy nem viccelek, hiába könyveltél el így.
Az első kommented alapján... :D
Amúgy tudom, az igazság lenne a lényeg, de nem neten akarom vele megdumálni a dolgokat. Így is érik még mindig egy személyes találka, hogy kibeszéljük ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!