Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó lesz ez az alsónadrág az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lesz ez az alsónadrág az első együttlétre a barátnőmmel? (Kép)

Figyelt kérdés

Én már voltam többször Nővel, Neki én leszek az első. Ez az alsónadrág megfelelő az első szeretkezéshez?

[link]

[link]

20/F

2013. jan. 18. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés komoly vagy csak dicséreteket akarsz hallani a hátsódra?

Egyébként édes mindegy, csak tiszta legyen, ahogy te is.

A fehéren meglátszik ám a kondenzcsík!

És ha nem új, hanem már ezerszer volt mosva, az se előnyös.

2013. jan. 18. 14:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Neked mindig fel van állva a farkad?
2013. jan. 18. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Vonalkódolvasót vigyél magaddal! GYÍK!
2013. jan. 18. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
ezt a képfeltöltéses dolgot, egyébként én sem értem.. de úgy látom nagy divat lett.. :(
2013. jan. 18. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát oldalról nem nyerte el a tetszésem az alsó...de elölről meggyőzött. :-)
2013. jan. 18. 15:02
 16/19 anonim ***** válasza:

A 15. válaszoló vagyok...

Aki azt írta, hogy csak ekkora...az egy barom! Kb. a férjemnek is ekkora alapállapotban, amúgy meg 21 cm.

2013. jan. 18. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne torodj a sok rosszindulatu valasszal. Jo lesz persze, nagyon jol all :) sseretem ezt a fazont, mondjuk a szinesek jobban tetszenek, de ez is jo :) amugy tenyleg nincs nagy jelentosege, de persze jo ha a ferfi ad erre is. 28/N
2013. jan. 18. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:

csajoknak sosem a gatya számít hanem ami benne van :D

a pasik vizuálisak, őket jobban izgatja a szexi fehérnemű, a lányok többségének bármilyen lehet, az csak egy zavaró tényező, amit mihamarabb le kell tépni :D

2013. jan. 18. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy mi van rajtad, nem azt fogja nézni, sőt, úgy is lekerül majd rólad, nem...? :) Nekem egyébként megfelelne. :D
2013. jan. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!