Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem, ha nem is tetszik?
Szerintem azért van, mert neked nem a külső számít, hanem a belső, nem számít hogy csúnya vagy szép, durva, vagy kedves, ha te szereted, és ő is szeret, akkor egy szép párkapcsolatra tehettek szert.
Én 15 éves vagyok, és még csak barátnőm sem volt, de ez az én véleményem. Remélem tudtam segíteni, legalább egy kicsit..
azta :D
ha nem írtad volna hogy 23 éves akkor azthinném hogy az én ismerősömről van szó :P
ugyanígy vagyok ahogy te!!! ugyanígy!
17/L
elözö vagyok
én is ezt kérdeztem magamtól hogy MIÉRT mert Ő sem szép...de a belsö értékei a fontosak és erre most jöttem rá én is
a kérdésedre a válasz : mert ilyen a szerelem
ismét előző vagyok :D
hallod ez a 2 eset ugyanaz :D
irigyelni fogom azt a lányt akibe majd ő tényleg beleszeret...és elég válogatós a lányok terén.
de nekem azt mondta hogy annak örülne ha a barátnője lennék nem pedig a szexpartnere. bár ezt lehet csak azért mondta hogy minél előbb az ágyba vigyen
nos, énis azthittem a barátomról h az. kiderült h félig azis volt. nemaz a bunkó, csak azlért kellesz h jól megdugjalak, de egyáltalán nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat, persze eztis normálisan, megbeszélve az elején. (mármint nem velem, hanem az egyéjszakás alannyal:D)
aztán én összejöttem vele. a pasi teljesen hibátlan ilyen téren, nemnézmeg nőket, nem csal meg, nem flörtölget, csak én vagyok neki, teljesen OK :D
úgyhogy sztem akár meg is próbálhatnál vele egy kapcsolatot...ha látod h nemazigazi, eccerűen kilépsz és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!