Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretem, ha nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem, ha nem is tetszik?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Van egy pasi, 23 éves. Nem egy álompasi, sőt kifejezetten csúnya :D vagyis tökéletes ellenpéldája az én álompasimnak... És mégis beleszerettem. ÉS még csak nem is az hogy azért mert kedves vagy valami, mert az az igazi nagydumás "megfektetek minden nőt" pasas. De én mégis belszerettem. Ez miért van?:O
2009. aug. 30. 12:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Szerintem azért van, mert neked nem a külső számít, hanem a belső, nem számít hogy csúnya vagy szép, durva, vagy kedves, ha te szereted, és ő is szeret, akkor egy szép párkapcsolatra tehettek szert.

Én 15 éves vagyok, és még csak barátnőm sem volt, de ez az én véleményem. Remélem tudtam segíteni, legalább egy kicsit..

2009. aug. 30. 13:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, de mint írtam ő olyan... szóval az az igazi kúrógép vagy nem is tudom hogy fogalmazzak:D:S és nem hiszem hogy tudna szeretni... Csak megdugni akar:( szerintem
2009. aug. 30. 13:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

azta :D

ha nem írtad volna hogy 23 éves akkor azthinném hogy az én ismerősömről van szó :P

ugyanígy vagyok ahogy te!!! ugyanígy!

17/L

2009. aug. 30. 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

elözö vagyok

én is ezt kérdeztem magamtól hogy MIÉRT mert Ő sem szép...de a belsö értékei a fontosak és erre most jöttem rá én is

a kérdésedre a válasz : mert ilyen a szerelem

2009. aug. 30. 15:47
 5/14 A kérdező kommentje:
:D És akibe te szerelmes vagy az is ilyen nagy dugógép aki nem szereti a nőit, csak arra kellenek neki?
2009. aug. 30. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
igen az sajnos de nekem azt mondta h akárkivel nem csinálja csak aki nagyon tetszik neki...így vannak neki a szexpartnerei amíg meg nem találja a számára megfelelő nőt(a legjobbat) -.-
2009. aug. 31. 09:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem ő nem mondott arról semmit hogy kivel szokott :D De látszik rajta hogy olyan...:S sajnos. Bár még nem ismerem annyira, de elég jó emberismerő vagyok...
2009. aug. 31. 10:11
 8/14 anonim ***** válasza:

ismét előző vagyok :D

hallod ez a 2 eset ugyanaz :D

irigyelni fogom azt a lányt akibe majd ő tényleg beleszeret...és elég válogatós a lányok terén.

de nekem azt mondta hogy annak örülne ha a barátnője lennék nem pedig a szexpartnere. bár ezt lehet csak azért mondta hogy minél előbb az ágyba vigyen

2009. aug. 31. 11:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet sajnos. Nekem nem mond erről semmit, mindig csak célozgat hogy milyen jó csaj vagyok...:S
2009. aug. 31. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:

nos, énis azthittem a barátomról h az. kiderült h félig azis volt. nemaz a bunkó, csak azlért kellesz h jól megdugjalak, de egyáltalán nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat, persze eztis normálisan, megbeszélve az elején. (mármint nem velem, hanem az egyéjszakás alannyal:D)

aztán én összejöttem vele. a pasi teljesen hibátlan ilyen téren, nemnézmeg nőket, nem csal meg, nem flörtölget, csak én vagyok neki, teljesen OK :D

úgyhogy sztem akár meg is próbálhatnál vele egy kapcsolatot...ha látod h nemazigazi, eccerűen kilépsz és ennyi

2009. szept. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!