Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány attól biszex, ha a hírességek között van olyan nő, akit szexinek tart?
Figyelt kérdés
Van egy énekesnő, akibe már évek óta "szerelmes" vagyok, de senki más nincs olyan lány, aki bejönne, sőt, undorodom tőle és csak a fiúk tetszenek amúgy. Ez biszexualitás már? Nektek van ilyen személy, aki tetszik nektek a nemetekből? Ja, és már 19 vagyok, szóval tudom, hogy kicsit gáz ez a rajongás, de már évek óta tart.2013. jan. 17. 20:25
11/13 anonim válasza:
Ezt én sem értem, olyan végtelenül kiábrándítóan buta tekintete van, hogy egyszerűen nem tudok úgy nézni rá, mint nőre.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én 14 voltam, mikor először megláttam valahol és azóta tart a szerelem, az egész karaktere, amit képvisel, olyan édes:) Persze ki tudja, milyen életben, de valahogy magával ragadja az embert, olyan, akivel szerintem minden kislány szeretne barátkozni.
De mondom, ezt más nő soha az életben nem tudná előhozni belőlem.
2013. jan. 17. 21:13
13/13 anonim válasza:
Bocs, de én azt sem tudtam, ki az. Most megnéztem. Tényleg nagyon szép lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!