Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti hogyan reagallnatok arra ha egy masik fiu szerelmet vallana nektek?
Figyelt kérdés
hulyek kimeljenek!2009. aug. 30. 09:28
1/15 anonim válasza:
jól pofánbasznám a kis homárt, hogy tudja hol a helye
2/15 anonim válasza:
Valószínűleg meglepődnék, elmondanám, hogy én nem.
3/15 anonim válasza:
meglepődnék. majd finoman és kulturált ember modján közölném vele h én heteró vagyok és ez így is marad. (érzelmi vonal)utánna valószínű megagyalom mert utálom a bu zikat! (tényleg nagyon utálom a bu zikat)
4/15 anonim válasza:
Minek közlöd vele kulturáltan, ha utána úgyis laposra vered? ...
5/15 anonim válasza:
Hát közölném vele hogy hetero vagyok, nem lehetséges. De őszintén meg kell mondanom kerülném utána amennyire csak lehet!
6/15 anonim válasza:
Megkérném, hogy operáltassa át magát nővé, aztán majd ha jól sikerült, visszatérhetünk a kérdésre.
7/15 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy gyorsan verjen ki a fejéből, mert ha még egyszer ezzel jön elő agyonverem.
9/15 anonim válasza:
Ha a másik srác hetero, akkor persze hogy hülyén reagál.
De ha mindketten homárok lennénk, akkor sem biztos, hogy nyerő, ugyanolyan feszélyhelyzet mintha egy nő vall szerelmet, aki nekem közömbös.
Előtte tájékozódni kell, hogy mit akarhat, vagy vállalni az 50-50%ot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!