Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért nem meri kimondani, hogy punci vagy nuni?
Figyelt kérdés
Csak annyit mondanak, hogy "ott lenn" vagy "ott alul".2009. aug. 30. 08:47
11/17 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, azt mondtam, hogy óvodásan hangzik. Attól még, hogy neked tetszik, másoknak nem feltétlen fog.
12/17 anonim válasza:
Ez sajnos így van, nincs rá egy értelmes hétköznapi megnevezés.
tudományos név: hímvessző, hüvely
gyerekes név: fütyi/kuki, nuni/punci
trágár szó: f.asz, p.ina
hétköznapi név: f.arok/p.öcs, ????
Én így gondolom.
13/17 anonim válasza:
akkor mondjátok ugy h a sunám:"D
14/17 anonim válasza:
én p.inát mondok, a p.unci, meg n.uni az olyan kislányos,vagy ha olyan a helyzet akkor legnemesebb testrés,vagy örömbarlang :)
16/17 anonim válasza:
a punciról csak annyit, hogy sztem a legaranyosabb kifejezés,pl nekem a párom rengetegszer mondja, hogy punusss :)(L) nagyon szeretem :) vagy nuni,nunuska :) én szeretem :)
17/17 anonim válasza:
A "hivatalos" nem a 'hüvely', de nagyon képbe vagy látom. Az kb olyan, mintha hímvessző helyett herét mondanál, vagy fitymát....
Rendesen: szemérem. Amiből a "szemérmes" kifejezés is származik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!