Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik SMS-ben szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik SMS-ben szakítani?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátnőmmel szakítani és eddig beteg volt. Ma jött suliba és úgy terveztem, hogy ma suli után szakítok vele. De mikor megláttam hirtelen elbizonytalanodtam... most azon gondolkoztam h SMS-ben szakítok vele... szerintetek??

2013. jan. 17. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Szarni bele. Gondolom jártatok kb két hónapja, max csókig jutottatok, kár túlbonyolítani. Nyomasd az sms-t! :)
2013. jan. 17. 15:23
 12/17 A kérdező kommentje:

3 hete járunk

és a csókig sem jutottunk a lány miatt :/

2013. jan. 17. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Na, kb erre gondoltam. Ez nem kapcsolat, nyugodtan dobd sms-ben!
2013. jan. 17. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Elég gyáva dolog, téged minősít. De egész nyugodtan, a csajnak jó véleménye nem lesz rólad, arra számíts.
2013. jan. 17. 15:33
 15/17 Thyl ***** válasza:
Nem illik, de van olyan szituáció, ahol meg lehet érteni. Viszont mindig a személyes az első!
2013. jan. 17. 15:34
 16/17 Solarian ***** válasza:
Na neeeeeeeeeeee. Ennél már csak a Facebookon szakítás van lejebb. Akármilyen mimóza volt, annyit ő is megérdemel, hogy élőben mondd el neki.
2013. jan. 17. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Szánalmas dolog

bár puhány gyáva alak lehetsz ha megtetted ezt :D

2013. júl. 17. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!