Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy egy 13-14-15 éves lány tangát hord és borotválja a szemérem szőrzetét?

Figyelt kérdés
Kort is nemet is írjatok lécci!
2013. jan. 17. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

na neee

szóval azt mondod kedves utolsó válaszoló, hogy a dzsungel véd a fertőző betegségekkel szemben?

2013. jan. 17. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

10-es vagyok.

Igen, az a szerepe. A hüvely védelme a kórokozók ellen... Sokan azt gondolják, a mai világban, amikor odafigyelünk a higiéniára, teljesen felesleges.

Pedig nem. A végbélben vannak baktériumok, amik nemcsak természetesek, de kellenek oda. Viszont ezekre a hasznos baktériumokra a hüvelynek nemhogy nincs szüksége, de ott kárt is okozhatnak..

Kicsit durva hasonlattal élve pont olyan, mintha gumi nélküli anál szex után engednéd a hüvelyedbe is.

És nem, nem én mondom, hanem egyszer hallottam (akkor a tanga kapcsán került szóba, ugyanis régebben én is tangát hordtam, és egy kollégám összefüggésbe hozta a folyamatos kismedence gyulladásommal), és rákérdeztem a nőgyógyászomtól.

És igazán nem a dzsungelen van a hangsúly. Csak hogy a hüvelynél legyen szőr... ez lehet rövidre nyírt is akár. Ha a bikinivonalat leszeded, az se zavar be.

A teljes csupaszság már igen, és a tanga csak növeli a kockázatot.

Sokan mennek a média után, az után, amit a topmodellek, és a szexfilmek sugallnak.

Arra senki nem gondol, hogy annak ellenére, hogy haladunk a korral, a szőrnek továbbra is lehet szerepe. A hajnak, a férfiaknál a mellkasszőrnek pl. a hőháztartás biztosítása. Mondjuk a hónaljszőr, vagy nőknél a láb szőrzetének eltávolítása nem sok vizet zavar...

A tanga pedig? Lehet, hogy szexi... de nem csak tanga, és mamabugyi létezik. Vannak szép bugyik, amik félig/egészen takarják a popsit, de emellett vékonyabb pántjuk van.

Vagy egy franciabugyi is lehet olyan szexis, mint egy tanga.

Ha a párom csak akkor tart szexisnek, ha csupasz vagyok, és tangát húzok, akkor azzal a kapcsolattal már nagyon komoly bajok vannak.

2013. jan. 17. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez valóban így van. Bnőm nővére orvosira jár, ő is azt mondta, h nyáron mikor gyakorlaton volt, azt tanulta, h az intim szőrzet azért van, h megakadályozza a kórokozók bejutását. És így a higiéniának sincs köze a csupaszsághoz, mert nem izzad, nem pálik be a szőrzet a bugyi alatt, mert a természet úgy alakította ki, h szellőzzön. Erről azért tudok ennyit fiu létemre, mert a bnőmnek tavaly volt 1 kis fertőzése. Bár nem biztos h amiatt kapta el mert csupasz volt, de a nővére ezt így elmondta neki, azóta csak fazonos...és mégis szeretem, nem hagytam el emiatt. Meg különben is nekem eleve jobban tetszik a természetesség, de nem ezen múlik a szerelem.
2013. jan. 18. 08:27
 14/14 anonim válasza:
Hát kicsit ribanc az ilyen nem mondom hogy nem izgató a tanga a lányokon na de ilyen fiatal lányok inkább a tanulással foglalkozzanak hogy felnőtt korukba ne csak a puncijukért tartsák el őket. 17F
2013. jan. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!