Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy egy 13-14-15 éves lány tangát hord és borotválja a szemérem szőrzetét?
na neee
szóval azt mondod kedves utolsó válaszoló, hogy a dzsungel véd a fertőző betegségekkel szemben?
10-es vagyok.
Igen, az a szerepe. A hüvely védelme a kórokozók ellen... Sokan azt gondolják, a mai világban, amikor odafigyelünk a higiéniára, teljesen felesleges.
Pedig nem. A végbélben vannak baktériumok, amik nemcsak természetesek, de kellenek oda. Viszont ezekre a hasznos baktériumokra a hüvelynek nemhogy nincs szüksége, de ott kárt is okozhatnak..
Kicsit durva hasonlattal élve pont olyan, mintha gumi nélküli anál szex után engednéd a hüvelyedbe is.
És nem, nem én mondom, hanem egyszer hallottam (akkor a tanga kapcsán került szóba, ugyanis régebben én is tangát hordtam, és egy kollégám összefüggésbe hozta a folyamatos kismedence gyulladásommal), és rákérdeztem a nőgyógyászomtól.
És igazán nem a dzsungelen van a hangsúly. Csak hogy a hüvelynél legyen szőr... ez lehet rövidre nyírt is akár. Ha a bikinivonalat leszeded, az se zavar be.
A teljes csupaszság már igen, és a tanga csak növeli a kockázatot.
Sokan mennek a média után, az után, amit a topmodellek, és a szexfilmek sugallnak.
Arra senki nem gondol, hogy annak ellenére, hogy haladunk a korral, a szőrnek továbbra is lehet szerepe. A hajnak, a férfiaknál a mellkasszőrnek pl. a hőháztartás biztosítása. Mondjuk a hónaljszőr, vagy nőknél a láb szőrzetének eltávolítása nem sok vizet zavar...
A tanga pedig? Lehet, hogy szexi... de nem csak tanga, és mamabugyi létezik. Vannak szép bugyik, amik félig/egészen takarják a popsit, de emellett vékonyabb pántjuk van.
Vagy egy franciabugyi is lehet olyan szexis, mint egy tanga.
Ha a párom csak akkor tart szexisnek, ha csupasz vagyok, és tangát húzok, akkor azzal a kapcsolattal már nagyon komoly bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!