Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolat elején hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején hogy érdemes közeledni egy lányhoz, hogy ne vegye tolakodásnak amikor meg akarom érinteni?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani jó cseles trükköket amivel megfoghatom a kezét, de nem lesz egyértelmű felé hogy azért akarom megfogni mert tetszik? :)
2013. jan. 17. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Ó, ez annyira édes! :) Kedves kérdező, ha tényleg ilyen édes vagy, akkor nyert ügyed van! :)

Ha az én kiszemeltem csinálná ezt, én tuti elolvadnék. Igaza van az előttem íróknak. Ne legyen hosszú érintés, éppen annyi legyen, amit megérez és nyomot hagy benne. Ami után elveszed a kezed, ő legszívesebben visszakapná. Ha kölcsöös a vonzalom, az ilyen érintések által nyert ügyed lesz. Legalábbis nálam az lenne. :)

19/L

2013. jan. 17. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

9

És ha nincs rajta gyűrű?:XDDDDDDDD

2013. jan. 17. 15:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, aranyosak vagytok :)
2013. jan. 17. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi legyen ha nincs rajta gyűrű? (hát mondjuk rajtam van egy)... no szóval viccet félretéve, akkor maradjunk a gyűrűs felvetésem előtti "kicsi kéz" dícséretének témájánál. Az olyan kedves szöveg, hogy mondjuk "jajj de aranyos picike kezed van". Akkor már hozzá is lehet érni. Én nem húznám ki a kezem, ha az a valaki érne hozzá, vagyis, lehet egy pillanatra megilletődnék és elvenném, ezért írtam, hogyha visszateszi a lány a kezét, akkor lehet még egy próbát tenni, hogy odaér. Nem kell hatszázszor elmondani, hogy milyen picike keze van! Az már nyálas szöveg lenne! Én nem szeretem a nyálas pasikat. Romantika oké, de ne nyáladozzunk. :)

(szólnátok az érdekemben ANNAK a kékszeműnek hogy érjen már hozzám!??? cserébe hogy itt ötletelek... :) )

2013. jan. 18. 05:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Én szólok a kékszeműdnek, ha te szólsz a barnaszeműmnek! ;)

Szerintem a kézfelmelegítős dolog is jó (amit már előttem meséltek)... főleg, hogy most aktuális.:)

Menjetek ki hógolyózni, picit dobáld meg (ne erősen, hagyd hogy próbálkozzon visszavágni). Ha szerencsés vagy, nem lesz kesztyűje... ha van rajta, akkor lopd el tőle és incselkedj kicsit vele.

Amikor már nagyon fázik, akkor megmelegítheted a kezét. :) Ha kicsit is tetszel neki, nyerő lesz az ötlet! :)))

2013. jan. 18. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Jó ajánlat, hogyha szólok a barnádnak, te szólsz a kékszeműmnek. :D

Múltkor már elég közel volt a keze a pulton (szembe álltunk). Leutánozta tükörmozdulattal, én meg voltam olyan gyagyi, hogy odébbhúztam a kezem egy picit. Valamiért beijedtem. De nem ért hozzá, csak úgy kb. 6-7 cm távolságba ugyan úgy helyezte el a kezét.

Nem emlékeztem, hogy előbb volt-e ott a keze mint ahogy én helyeztem közel. De elég hülye voltam, hogy odébbhúztam. Rájöttem, hogy ő közelített - utólag. Most újra kellene játszani valahogy....

2013. jan. 18. 11:11
 17/20 anonim ***** válasza:

:))))

Hát igen, mi csak ilyenek vagyunk: én is sokszorkésőbb verem a fejem a falba h hogy nem vettem mindjárt a jelzést... De mit csináljunk. A jelenlétükben elveszítjük az eszünket! :))

Bár most eszembe jutott még egy tipp: Ha a lány nem olyan ügyes tesiből és látod, hogy a kosárlabdával szerencsétlenkedik, segíts neki a kosárra dobni! :)

Az a tipikus "mögé állsz, a kezét a labdára teszed majd arra a te kezed és segítesz eldobni a labdád"

2013. jan. 18. 13:00
 18/20 A kérdező kommentje:

:DD

Ti amúgy fiúk vagytok? :D

2013. jan. 18. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a barnaszeműs.

Nem, én lány vagyok :))

2013. jan. 18. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Én aki a "kicsi kezes" témát, a "gyűrűst", meg a "kékszeműt" írtam én nő vagyok.
2013. jan. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!