Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 centis pasi 165 centis lány nagyon viccesen néz ki egymás mellett?
Utolsó ez hülyeség, akkor a 2 méteres fickók nem is találnának párt.
Én 178 cm-es nő vagyok, nekem is nehéz nálam magasabbat találni, de még így is ismerek olyan férfiakat,akikhez csak pipiskedve tudnék odahajolni.
Most akkor ők maradjanak örökre egyedül?
Ne foglalkozzatok az alacsony hőzöngőkkel, akik szerint ha 190 magas vagy akkor csak 180-as nővel keverhetsz...
Naná, hogy ezt mondják, nem akarnak maguk ellen beszélni :D
utolsó, ez jogos
de ha már itt tartunk, nekem az első barátnőm, amikor összejöttünk magasabb volt nálam, aztán az évek alatt, nem sokkal ugyan, de megelőztem. Foglalkoztunk vele szerintetek hogy ő volt magasabb? rohadtul nem
Na de 180 cm, az általa megjelölt elvárható, pedig a 10 cm különbség.
Na most 200-10 az 190.
Ilyen nő meg nem sok mászkál.
Ja, adjunk ki rögtön könyvet, hogy aki 160 cm, véletlen se szeressen bele 170 cm feletti fiúba, mert milyen az már, hogy 2 ember szereti egymást, mikor sokkal nagyobb nála a csávó...
És a 2 méteres lányok is ódzkodjanak az alacsonyaktól, mert milyen gáz már... (barátnőm 2 méter magas leányzó)
Maradjatok már meg magatoknak... valszeg ti is kivágnátok azokat, akiket szerettek, mert nagyobbak, alacsonyabbak nálatok... észlények... irigy dögök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!