Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pomponlány leszek, több srácnak kellek majd? XD
Ez a kérdés így most elég ribancosnak, és egoistásnak tűnhet, de nem találtam jobb címet.:D
A lényeg, hogy én elég csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányban szenvedő csaj vagyok. Az alakom tökéletes (állítólag), jó sportoló vagyok, jó a ritmusérzékem, stb. Ezért választottam a pompon-t.
Vajon ha tagja leszek a falu pompon csapatának, és fellépek a focimeccseken, szurkolok, bekiabálok a fiúknak a pályára, akkor nőni fog az önbizalmam? Vagy ha csendes fajta vagyok, akkor a pályán sem fog menni a kiabálás?:S
16/L
Azt hiszed hogy a fiúkat a ppmponok vonzzák??
Ne légy már ennyire gyerekes!
Egyébként tényleg csak azt éred el hogy minden fiú le akar feküdni veled!!
Ha ez a célod , akkor ehhez sem kell a pompon, vagy mi...
De ha lány lennék, biztos nem tenném a helyedben...
Hát.. szerintem az első meccseken nem fogsz tudni "bekiabálni":D mivel még új ez e helyzet, de majd később már bátrabb leszel, és úgy lehetséges.Amúgy ez az egész jó önbizalomnövelő is lehet, mert feltételezem, ha jó az alakod, akkor megpróbálnak majd befűzni, de ne hagyd magad.
Jah és igen, valúszínőleg több srácnak kellessz majd... 1 alkalomra.Komoly kapcsolatot nem ott keress a "focipályán", nah érted....:DXDHa majd komoly kapcsolat kell, akkor próbálkozz valahol máshol.
17/F
Menyus
Héjj kislány ez az amerikai filmekben működik, h a focicsapat kapitánya meg a "cheerleader"...:D de ez nem Amerika úgyh. jobb ha leszállsz a földre.
Na puszi pá
Úgy nézem, nem sokan olvasták el a részleteket... a kérdés csak azért az ami, mert nem gondoltam így többen rákattintanak a kérdésre:D:Dxd
Nem az a célom, hogy több srácnak kelljek:D de azért kösz a sok féltő komit, hogy "több srác akar majd megdugni"... nem fognak hiigyétek el:D azért 1-2 hasznos válasz jött. nekik köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!