Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha pomponlány leszek, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pomponlány leszek, több srácnak kellek majd? XD

Figyelt kérdés

Ez a kérdés így most elég ribancosnak, és egoistásnak tűnhet, de nem találtam jobb címet.:D

A lényeg, hogy én elég csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányban szenvedő csaj vagyok. Az alakom tökéletes (állítólag), jó sportoló vagyok, jó a ritmusérzékem, stb. Ezért választottam a pompon-t.

Vajon ha tagja leszek a falu pompon csapatának, és fellépek a focimeccseken, szurkolok, bekiabálok a fiúknak a pályára, akkor nőni fog az önbizalmam? Vagy ha csendes fajta vagyok, akkor a pályán sem fog menni a kiabálás?:S

16/L

2009. aug. 30. 01:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Több Srác Fog Majd F@szra Húzni
2009. aug. 30. 01:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy lesz, ahogy az első írta.
2009. aug. 30. 01:26
 3/14 anonim ***** válasza:
ha ez lenne a megoldás sztem a nök 80%-a pompom lány lenne.sztem inkább GÁZ
2009. aug. 30. 04:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem, csak több fog megdugni! Amúgy meg miért kell neked több srác? Akkor inkább legyél egyel akit szeretsz, ne akarj kurv@ lenni, mivel akkor elcseszed az egész életedet...
2009. aug. 30. 08:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Mivel csendes és visszahúzódó vagy, aki kevés önbizalommal rendelkezik, soha a büdös életben nem lesz hangod a pályán! Ha mégis, hát így jártam, de szerintem akkor is kizárt...A fiúknak pedig majd csak ARRA kellesz, ezt jegyezd meg! Szóval, szerintem hülyeség csak ezért beállni pomponozni!
2009. aug. 30. 09:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed hogy a fiúkat a ppmponok vonzzák??

Ne légy már ennyire gyerekes!

Egyébként tényleg csak azt éred el hogy minden fiú le akar feküdni veled!!

Ha ez a célod , akkor ehhez sem kell a pompon, vagy mi...

De ha lány lennék, biztos nem tenném a helyedben...

2009. aug. 30. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. szerintem az első meccseken nem fogsz tudni "bekiabálni":D mivel még új ez e helyzet, de majd később már bátrabb leszel, és úgy lehetséges.Amúgy ez az egész jó önbizalomnövelő is lehet, mert feltételezem, ha jó az alakod, akkor megpróbálnak majd befűzni, de ne hagyd magad.

Jah és igen, valúszínőleg több srácnak kellessz majd... 1 alkalomra.Komoly kapcsolatot nem ott keress a "focipályán", nah érted....:DXDHa majd komoly kapcsolat kell, akkor próbálkozz valahol máshol.

17/F

Menyus

2009. aug. 30. 10:07
 8/14 anonim válasza:

Héjj kislány ez az amerikai filmekben működik, h a focicsapat kapitánya meg a "cheerleader"...:D de ez nem Amerika úgyh. jobb ha leszállsz a földre.

Na puszi pá

2009. aug. 30. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
hát, most nézzetek hülyének, de én nem tudtam, hogy nálunk is van pompon. Azt hittem, hogy az egy tipikus amerikai dolog
2009. aug. 30. 13:21
 10/14 A kérdező kommentje:

Úgy nézem, nem sokan olvasták el a részleteket... a kérdés csak azért az ami, mert nem gondoltam így többen rákattintanak a kérdésre:D:Dxd

Nem az a célom, hogy több srácnak kelljek:D de azért kösz a sok féltő komit, hogy "több srác akar majd megdugni"... nem fognak hiigyétek el:D azért 1-2 hasznos válasz jött. nekik köszi.:)

2009. aug. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!