Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves fiúk! Nektek milyen a lány ideálotok? Tudnátok segíteni?
Azt szeretném kérdezni, hogy mik azok a dolgok, amik megfognak egy lányban. Legyen kisminkelve, vagy inkább legyen természetes? Legyen vékony, legyen mit fogni rajta, nem zavar, ha van rajta 1-2 kg súly felesleg? Inkább alacsony, vagy magas legyen? Nálatok mit jelent az, hogy legyen ápolt?
Belsőre milyen legyen? Legyen zárkázott, vagy inkább nyitott? Mosolygós vagy komoly? Előre is köszi!
Nemtudom leírni...
Azt viszont meg tudnám mondani, hogy Te milyen vagy, ha esetleg beszélnénk, nameg látnálak :)
A belsőm kedves, empatikus, nem beképzelt, picit verekedős :)
A műveltségről meg annyit, hogy országos szavalóversenyen is voltam, a tanulmányi eredményeim 5~4 es közt van.
Nem írtam üzit :P
Am énse feltétlenűl azért akartam beszélni veled... bár tény, hogy szeretek barátkozni :)
A leírás meg jónak tűník, de ha én írnék ennyit magamról, abból még Te sem tudnád, hogy valójában milyen vagyok, révén nemismersz :D
A korom az lényegtelen, révén csak egy szám, és az esetembe nem tükrözi a valóságot.
De ha nagyon érdekel max. üziben válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!