Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha osztálytár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha osztálytársam mindig beleszólna, és piszkálna, mikor együtt vagy a pároddal? (lent)

Figyelt kérdés

Csak suliban tudunk találkozni többet a barátommal, és van, hogy ölelkezünk vagy hasonló az osztály előtt. Van egy nagyon paraszt és nagyképű osztálytársam, aki mindig mikor együtt lát minket, mond valami hülyeséget,(van amikor egy egészen perverz dolgot...)vagy amikor az osztályban ülünk egymás mellett, odajön és elkezd hülyeségeket beszélni, főleg rólunk...vagy épp mikor elköszönünk és csókolózunk, mindig elkiáltja magát, hogy pfaj megint nyalakodnak meg hasonlóak :/

Nagyon tud idegesíteni, nem tudom mit mondjak már neki, vagy mit csináljak, hogy leszálljon rólunk.

Legfőképp azt nem értem, hogy minek kell beleszóljon? Vagy mit akar ezzel elérni,mi a célja, miért csinálja...-.-

(elég rég vagyunk osztálytársak, és még nem volt barátom, nem látott senkivel, nemtudom ez mennyire számit)

Ti mit mondanátok/csinálnátok? Nincs semmi ötletem már, pedig valami ütős beszólás vagy hasonló kellene, én kifogytam az ötletekből, adtok pár tanácsot, tippet?:D

2013. jan. 16. 15:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

van barátnője, csak nem a suliból.

de nincs olyan hely, ahol csak ketten lennénk, az a baj.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Még ilyen beszólásos tipp kellene, ami jó ütős:)

2013. jan. 16. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, minek kell neki visszaszólni, az ő szintjére akarsz süllyedni? Sztem csak azért csinálja ez a gyerek, mert csak egy bunkó és élvezi, hogy idegesít téged ezzel. Ha azt látná, hogy nem is foglalkozol vele, észre sem veszed, előbb-utóbb megunná és hagyna titeket. Szóval ne foglalkozz vele, és majd megunja szerintem.
2013. jan. 16. 17:07
 13/20 duakau válasza:
IRIGY!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 16. 21:54
 14/20 duakau válasza:
Mármint a cikizős srác. Bocs
2013. jan. 16. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
2013. jan. 18. 22:15
 16/20 kék kolibri válasza:

1. Szűz a fiú minden téren. S mivel tanácsot nem mer kérni, s mivel mindenki a beszólásaira figyel, így eléri célját, miszerint "titokban" vagy mellékesen meglesi, hogy mit is kell csinálni egy nővel.

2. Beléd van zúgva, s ilyen kifinomult módszerrel próbálja megértetni Veled, hogy ő lenne számodra a megfelelő bika.

3. Zsebtolvaj, s így terel.:)

2013. jan. 18. 22:30
 17/20 kék kolibri válasza:
Bocs az előbbi szóismétlésért, de annyira röhögtem a sztoridon, hogy alig bírtam írni.:)
2013. jan. 18. 22:31
 18/20 A kérdező kommentje:

mi olyan vicces rajta?:D

tudod mennyire idegesítő az a gyerek? Én meg nemtudom hogyan végjak vissza neki!

2013. jan. 18. 22:51
 19/20 kék kolibri válasza:

Ez egy faramuci helyzet.:)

A legjobb, ha átnézel rajta. Biztos, hogy téged akar idegesíteni, s nem a párodnak szánja?

2013. jan. 18. 23:16
 20/20 A kérdező kommentje:

nemtudom pontosan kinek szánja.

Engem is és a páromat is szokott szivatni mikor nem is vagyunk együtt -.-

2013. jan. 18. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!